Annonce
Skjern

17 timers vild udfordring på efterskole kombineret med bål-hygge og lækre hotdogs

Der skulle kæmpes, da efterskoleeleverne holdvis skulle gå 17 timer i træk. Foto: Finderup Efterskole
Finderup Efterskole kan se tilbage på et helt særligt døgn. Årets sidste udfordring bestod af en 17 timers oplevelse, som sikkert vil blive et af de største minder fra skoleåret.

Finderup: Finderup Efterskole kan se tilbage på et helt særligt døgn. Årets sidste udfordring bestod af en 17 timers oplevelse, som sikkert vil blive et af de største minder fra skoleåret.

I løbet af et skoleår får eleverne flere fysiske udfordringer, som de i fællesskab kæmper sig igennem.

Målet er at fremme bevægelse, styrke selvtilliden og opnå nogle personlige sejre. I år har corona været en udfordring i sig selv, men senest opnåede alle elever en medalje for en særlig præstation.

Annonce

- Det var en vildt fed oplevelse. Som hold skulle vi holde os gående på en afmærket strækning i samtlige 17 timer. Den største opgave var at hjælpe hinanden igennem det – at tage over, når en kammerat blev træt. Undervejs var der lækre hotdogs, drikkevarer, hyggestemning ved bålet og tid til bare at snakke sammen. Bagefter var benene virkelig trætte – men jeg var helt glad indeni, fortæller Cathrine Fonnesbech Black, Ringkøbing, i en pressemeddelelse fra efterskolen.


Det var en vildt fed oplevelse. Som hold skulle vi holde os gående på en afmærket strækning i samtlige 17 timer.

Cathrine Fonnesbech Black, efterskoleelev


Natmad over bål

Én af de ansvarlige lærere supplerer med følgende:

- Årets sidste udfordring skulle være noget særligt. Året har været præget af mange forandringer og aflyste planer, derfor ønskede vi at arrangere noget, hvor vi virkelig kunne give gas. En pølsevogn sørgede for maden til aften, og senere blev der lavet natmad over bål. I et opsat festtelt på pladsen kunne eleverne hygge sig med slush ice, popcorn og endda få lidt massage til de trætte fødder.

En pølsevogn sørgede for maden til aften, og senere blev der lavet natmad over bål. Foto: Finderup Efterskole

Samtlige ansatte mødte op og gav alle deres bidrag til en særlig oplevelse. Hele arrangementet sluttede af med en ringende klokke fra Hjem Is-bilen. Her kunne eleverne få sig en lækker dessert inden en fælles oprydning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Ringkøbing

Politi efterlyser fedladen værktøjstyv: Blev fanget på byggecenters videokamera

Annonce