Annonce
Videbæk

1500-2000 besøgende ventes til julemarked i Videbæk

Videbæk Kristne Friskole forventer 1500-2000 besøgende til det traditionelle julemarked. Arkivfoto: Mikkel Jezequel
Flittige forældre, elever og medarbejdere på Videbæk Kristne Friskole har knoklet for at gøre klar til højtiden.

Videbæk: Julemarkedet på Videbæk Kristne Friskole er kendt for at være et julemarked for hele byen og for hele familien.

I år finder julemarkedet sted lørdag 30. november.

Der er aktiviteter for store og små, og skolen emmer af julehygge. Det er også en gensynsdag for mange tidligere elever, forældre og ansatte, og for mange er det en årlig familie tradition at mødes til julemarked på skolen, skriver Videbæk Kristne Friskole i en pressemeddelelse og understreger, at alle er velkomne.

Flittige forældre har omdannet skolens hal til et helt julelandskab, hvor man blandt andet også finder en hoppepude, tombola og mulighed for at sætte sig ved borde omkranset af juletræer og lyskæder.

Skolen forventer 1500-2000 besøgende.

Annonce

Ekstra gevinster

Elever, forældre og medarbejdere har i ugen op til julemarked haft travlt med at gøre klar og producere en mængde forskellige varer til salg i de mange boder.

I år er der en ekstra gevinst på juleskrab på 10.000 kroner til at handle i lokale butikker i Videbæk.

Ekstra chancen på 10.000 kroner skal afleveres på selve Julemarkedsdagen på friskolen. Den heldige vinder udtrækkes kl. 12.24

Som noget nyt i år bliver der arrangeret et minitivoli for børnene. Der vil selvfølgelig som altid været en fiskedam, og det berømte tog, der bringer små slikposer til børnene.

De lokale Nørklere har igen i år deres helt egen bod, hvor de har fremstillet kreative ting.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce