Annonce
Ringkøbing-Skjern

150 tilskuere blev krydset af på listen inden de kunne komme til pokalkamp mellem Rækker Mølle Håndbold og Mors-Thy Håndbold

Jens Jacob Østergaard krydsede alle af på listen med navne på 150 tilskuere, inden de kunne få adgang til pokalkampen mellem Rækker Mølle Håndbold og Mors-Thy Håndbold. Foto: John Thomsen
Helt uventet fik Rækker Mølle Håndbold besked om, at de kun måtte lukke 150 tilskuere ind i stedet for 500 til pokalkampen mod Mors-Thy Håndbold, så derfor havde de slet ikke reklameret for kampen.
Annonce

Rækker Mølle: - Jeg er bange for, at jeg måske kommer til at afvise nogen ved døren.

Rækker Mølle Håndbolds formand Jens Jacob Østergaard havde travlt ved døren ind til Rækker Mølle-Hallen torsdag aften omkring 20 minutter før, pokalkampen mellem Rækker Mølle Håndbold og Mors-Thy Håndbold skulle afvikles.

For tingene havde slet ikke udviklet sig, som klubben regnede med nogle få dage tidligere.

- Nej i sidste uge havde vi efter en lang telefonsamtale med JHF fået at vide, at vi måtte lukke 500 tilskuere ind, så alt var godt, fortalte sportschef Tina Jensen.

Hallo. Den melding holdt ikke længe.

Annonce

Pludselig nye retningslinjer

- Søndag aften klokken 22.10 fik jeg en mail fra DHF med to siders retningslinjer, og på det tidspunkt fandt vi ud af, at vi kun måtte lukke 150 tilskuere ind, fortalte Jens Jacob Østergaard.

Så måtte klubben i gang med at mærke stole, så der kunne holdes afstand. Der blev sat ekstra stole op langs den ene sidelinje, og alt var godt.

- Jeg fik fat i Mors-Thy Håndbold, og de var glade for, de kunne få 15 billetter. Men vi turde slet ikke reklamere for kampen på nogen måde, for vi var bange for, at vi så slet ikke kunne styre det. Folk meldte sig til efterhånden, og jeg har navne på alle, der kommer, og så krydser jeg dem af på listen efterhånden, som de dukker op, fortalte Jens Jacob Østergaard.

Han havde formået at lave 20 pladser ekstra, så der var plads til 170. Der kom dog ikke flere end de 150, der havde bestilt plads.

Annonce

Kamp helt som forventet

Tilskuerne fik nogenlunde det, de kunne have forventet, når det drejede sig om en kamp mod et ligahold, der er noget længere fremme i forberedelserne til sæsonen, end hjemmeholdet Rækker Mølle Håndbold er i deres forberedelser til 2. division.

Mors-Thy satte sig nemlig på kampen fra start. Deres fysiske styrke tillod dem at dække så godt op, at de gang på gang fik bremset Rækker Mølles opspil. Samtidig lavede Rækker Mølle alt for mange af den type fejl, som bare er så typiske, når man ikke har spillet håndbold for alvor i lang tid - altså dårlige afleveringer og lidt slappe afslutninger.

Træner Rasmus Hansen tog timeout efter 11 minutter bagud 8-2. Ti minutter senere førte Mors-Thy 11-3. Ved pausen var føringen på 16-8, og da var Mors-Thy begyndt at skifte flittigt ud.


Vi er videre i pokalturneringen, og nu er vi kun to sejre fra Final 4.

Bjarke Christensen, topscorer for Mors-Thy Håndbold


Rækker Mølle havde en lille god periode knap midtvejs i anden halvleg, hvor fire mål på stribe gav reducering til 21-15. Men så var kræfterne brugt, og Mors-Thy vandt sikkert 33-19.

- Det er jeg faktisk tilfreds med. Ingen skader. Stamspillerne blev ikke slidt op. Spillerne fik en god kamp i kroppen. Det var fint, sagde Rækker Mølles træner Rasmus Hansen.

Hos Mors-Thy var den tidligere Skjern-spiller Bjarke Christensen i hopla med otte scoringer.

- Den kamp kan vi sagtens bruge. Sejre avler sejre, og al kamptræning er god træning. Rækker Mølle kom med det, de kunne, men selvfølgelig kunne vi matche det fint. Vi er videre i pokalturneringen, og nu er vi kun to sejre fra Final 4, sagde Bjarke Christensen.

Landspokal håndbold herrer

Rækker Mølle Håndbold-Mors/Thy Håndbold 19-33 (8-16)

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Christian Jespersen 4, Tobias Simonsen 4 (2), Thomas Bertelsen 3, Mathias Hedegaard 2, Kristian Hedall 2, Hans Chr. Fangel 2, Frederik Holm 1 og Lasse Kirkeby 1.

Mors-Thy Håndbold: Bjarke Christensen 8 (3), Emil Bergholt 3.

Straffekast. Rækker Mølle 2 (2 mål), Mors-Thy 6 (5 mål).

Udvisninger: To til begge hold.

Tilskuere: 150 i Rækker Mølle-Hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Problemulve har helt frit spil blandt husdyr

Annonce