Annonce
Portræt

15-årige Victor Rindom har en plan: - Jeg vil være journalist

Victor Rindom, der går i 9. klasse på Ringkøbing Skole, er i erhvervspraktik på Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Foto: Mikael Sand
Annonce

Ringkøbing: Jeg hedder Victor Rindom og er 15 år gammel. Jeg er i uge 46 i erhvervspraktik som journalist ved Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Jeg har valgt at komme i praktik som journalist, fordi det er et spændende og udfordrende job. Jeg har igennem min skoletid fundet ud af, at jeg godt kan lide at skrive tekster.

Jeg bor i Ringkøbing sammen med min mor, far og lillesøster, og jeg går på Ringkøbing Skole i 9.klasse. Efter 9.klasse regner jeg med, at jeg skal på handelsskolen og derefter videre på journalisthøjskolen, hvor jeg vil læse til journalist.

Jeg dyrker ikke nogen sport i min fritid lige nu. Jeg har spillet fodbold i mange år, men det stoppede jeg med for nogle år siden. Jeg har også gået til håndbold, badminton og svømning.

Selvom jeg ikke dyrker nogen sport, går jeg stadig meget op i fodbold og cykling, og ser det så tit, jeg kan i tv'et. Sport har en stor betydning på min hverdag, selvom jeg ikke går til nogen sport, da jeg går meget op i at være sund og i god form. Fodboldklubben RIF har betydet meget for mig, da jeg har skabt mange venskaber gennem klubben.

Mine venner betyder meget for mig, og jeg er sammen med dem, så tit jeg kan. Vi er sammen både fysisk, men snakker også sammen over computer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Justitsminister har bedt om redegørelse af kræmmermarkedsag: Rigspolitiet og Midt- og Vestjyllands Politi beklager vildledning

Annonce