Annonce
Portræt

15-årige Victor Rindom har en plan: - Jeg vil være journalist

Victor Rindom, der går i 9. klasse på Ringkøbing Skole, er i erhvervspraktik på Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Foto: Mikael Sand

Ringkøbing: Jeg hedder Victor Rindom og er 15 år gammel. Jeg er i uge 46 i erhvervspraktik som journalist ved Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Jeg har valgt at komme i praktik som journalist, fordi det er et spændende og udfordrende job. Jeg har igennem min skoletid fundet ud af, at jeg godt kan lide at skrive tekster.

Jeg bor i Ringkøbing sammen med min mor, far og lillesøster, og jeg går på Ringkøbing Skole i 9.klasse. Efter 9.klasse regner jeg med, at jeg skal på handelsskolen og derefter videre på journalisthøjskolen, hvor jeg vil læse til journalist.

Jeg dyrker ikke nogen sport i min fritid lige nu. Jeg har spillet fodbold i mange år, men det stoppede jeg med for nogle år siden. Jeg har også gået til håndbold, badminton og svømning.

Selvom jeg ikke dyrker nogen sport, går jeg stadig meget op i fodbold og cykling, og ser det så tit, jeg kan i tv'et. Sport har en stor betydning på min hverdag, selvom jeg ikke går til nogen sport, da jeg går meget op i at være sund og i god form. Fodboldklubben RIF har betydet meget for mig, da jeg har skabt mange venskaber gennem klubben.

Mine venner betyder meget for mig, og jeg er sammen med dem, så tit jeg kan. Vi er sammen både fysisk, men snakker også sammen over computer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Pårørende til trafikdræbt er fundet

Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern

Innovest II droppet: Byråd vil hellere renovere Skjerns gamle rådhus

Annonce