Annonce
Ringkøbing

14. december-nissen: - Til tider er jeg måske lidt overgearet

Hvem kan dagens nisse være? Foto: Henrik Breum
Det kan vand, vand og atter vand - om det så er vinter eller sommer - der gør Dagens nisse glad. Hver dag indtil jul kan du gætte på, hvem der gemmer sig bag nissemasken.
Annonce
Christina Hedegård, ultra- og vintersvømmer. Foto: Henrik Breum
Annonce

Hvor bor du?

I Velling ... Vestjyllands kraftcenter, hvor vi har friskole, efterskole og højskole. Det giver et helt specielt klientel. Det jo er Grundtvigs åndehul. Jeg synes, det er et dannelses-mekka for fællesskaber.

Annonce

Beskriv udsigten fra din hoveddør.

Jeg kigger ud over nogle marker, og som så mange andre steder i Vestjylland kan jeg se vindmøller - og nogle nye byggegrunde. Men jeg vil meget hellere kigge den anden vej - ud over de åbne vidder og fjorden, som jeg holder meget af.

Annonce

Hvad arbejder du med?

Jeg arbejder med fysisk bevægelse og forskellige aktiviteter, der involverer andre mennesker. Jeg arbejder som træner - og worst case beskytter jeg dronningen.

Annonce

Hvor mange timer om ugen arbejder du?

37 timer - det er det, man må på en statslig arbejdsplads.

Annonce

Hvad spiser du juleaften?

Helt traditionelt er jeg opvokset med flæskesteg, men anden har sneget sig ind. Min mor var fra København, og hun ville have flæskesteg - det hørte sig til. Min far var lollik, og han han ville have and, så hos os er det blevet en kombination af and og flæskesteg. Dér, hvor jeg kommer fra, er der også tradition for, at vi til middag 24. december spiser trillebollesuppe - med boller fremstillet af franskbrød. Det er en god aktivitet.

Annonce

Hvad kan gøre dig helt glad i låget?

Det kan vand, vand og atter vand - om det så er vinter eller sommer. Det gør mig glad at opholde mig i vandet, og det giver mig ro i en ellers travl hverdag. Det er dér, jeg får mine endorfiner.

Annonce

Hvordan ville andre beskrive dig?

De ville beskrive mig som energisk, glad - og måske lidt overgearet til tider, når jeg får for mange idéer. Jeg er én, der altid er på farten, og jeg kaster mig gerne ud i mange, nye og spændende projekter. Det gør jeg lidt ud fra sådan en Pippi Langstrømpe-filosofi: 'Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert.'

Hvad ved folk ikke om dig?

Der er meget … Selv om jeg har givet mig selv en karakteristik af at være initiativrig og energisk, så er jeg også én, der nyder mit eget selskab og ro. I fællesskaber er jeg meget på, så ind i mellem har jeg også behov for at trække mig - det gør jeg som regel i vandet. Og så har jeg været på ungdomslandsholdet i volley.

Hvad glæder du dig mest til i det nye år?

At jeg skal giftes: 08.08.20. Og så glæder jeg mig til, at jeg måske skal kaste mig ud i et ret stort projekt, der har været under opsejling i et par år. En personlig udfordring, som jeg drømmer om at gennemføre.

SE ALLE DAGENS NISSER - OG HVEM DAGENS NISSE VAR - HER

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce