Annonce
Videbæk

130 kræft-frivillige banker på i Videbæk

I morgen søndag stemmer 130 frivillige dørklokker i gamle Videbæk kommune. Pressefoto

Videbæk: I den gamle Videbæk kommune vil omkring 130 frivillige banke på dørene i lokalområdet i morgen søndag og samle ind til Kræftens Bekæmpelse.

- Opbakningen i den gamle Videbæk kommune er altid overvældende. Vi kommer rundt til stort set alle husstande, og de steder, hvor der bliver lukket op, er støtten og bidragene fantastiske. Men ofte er det desværre sådan, at der kun er nogen hjemme hos omkring halvdelen – men der er heldigvis god mulighed for at støtte, selvom man ikke er hjemme, siger Lissy Jensen, der er leder af Landsindsamlingen i den gamle Videbæk kommune.

Man kan støtte Landsindsamlingen via kontanter, sms, MobilePay, på indsamling.dk. og girokort. Som noget nyt i år får den enkelte indsamler sin egen QR-kode på indsamlingsbøtten, så det er muligt at finde ud af, hvor mange penge der er kommet via MobilePay hos den enkelte indsamler.

Annonce

Landsindsamlingen gav i 2020 over 18 millioner kr. til kræftsagen på landsplan. På grund af corona-pandemien blev indsamlingen flyttet fra marts til august, og i nogle byer foregik indsamlingen kun digitalt.

- Det var tilfældet i Videbæk, hvor vi indsamlede i alt cirka 20.000 kroner. Det var et væsentligt lavere resultat, end vi plejer at have. I år går indsamlerne igen fra dør til dør, og vi forventer at indsamle et noget højere beløb i 2021, fortæller Lissy Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce