Ringkøbing

1200 flødeboller revet væk på tre dage: Jeg er overvældet over interessen

Lørdag var den sorte montre fyldt af flødeboller. Mandag blev den sidste solgt, så nu er montren fyldt med chokolade og andre sager, til der kommer flødeboller igen. Foto: Cecilie Bisgaard.
Gert Jensen og Kjærstrup Chokolade havde en forrygende åbningsweekend.

Ringkøbing: Det gik stærkt. Stærkere end Gert Jensen havde regnet med. Lørdag slog han dørene op til sin nye butik Kjærstrup Chokolade. I dagens anledning var de specielle flødebolle-softice sat ned til halvpris, og det var noget, kunderne kunne lide.

- Det er gået over al forventning. Nogle af flødebollevarianterne havde vi udsolgt af allerede lørdag, og mandag solgte vi så den sidste flødebolle. Så nu venter vi på, det bliver torsdag, så vi kan få nogle flere flødeboller, siger den 52-årige vestjyde.

Gert Jensen havde fået 1200 flødeboller hjem til åbningen, som altså blev solgt på omkring tre dage. At det vil gå lige så hurtigt med at sælge flødeboller i fremtiden, er han ikke så sikker på. Men han er optimist.

- Det gik rigtig stærkt, og jeg er overvældet af den interesse, der har været. Det har været en vild weekend, og jeg er positiv og glad. Jeg ser lyst på det, og jeg glæder mig til, at sommeren kommer rigtigt i gang. Der skal også lyde en stor ros til de unge mennesker, der har arbejdet i weekenden. De har gjort en kæmpe indsats, og de har løbet virkelig stærkt, siger han og fortsætter:

- Vi har heldigvis meget andet at tilbyde vores kunder end bare flødeboller, så man skal ikke holde sig væk, fordi vi er løbet tør for flødeboller. Vi har blandt andet noget lækkert is, så der er altid noget at komme efter.

0/0
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Et Æ, et Ø og et Å: Rafaellas tatovering vil minde hende om en skøn tid i Vestjylland

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Rejs tilbage til 1700-tallet: Festival brager løs med flere end 60 arrangementer

Kultur

Vestjyllands ånd udkommer nu som fotobog og på vinyl

Ringkøbing IF

To gange Mikkel forlænger aftalerne

Danmark For abonnenter

Far, mor og søn blev dræbt i flystyrt på Island: Svært at fatte, hvad der er sket

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Det er ganske gratis at sige ja til at gøre en forskel

Per Fjord bor i Skjern. Det samme gør Emmanuel Cinzah. Annie Pihlmann bor i Hvide Sande. Tre mennesker med en aldeles forskellig baggrund og uddannelse. De kender sandsynligvis ikke hinanden på det mere personlige plan og har nok ikke holdt grillfester sammen, men på vidunderlig vis er de alligevel fælles om noget af det, der for alvor giver værdi. De er på hver sin måde frivillig, og det er vel at mærke med så tilpas stort et hjerte, at det er umuligt at lade være med at give dem en "skriftlig krammer" her på lederplads. I den seneste uge har de i Dagbladet fortalt om deres passion - det at være frivillig - og det er læsning, der trænger helt ind under huden og giver stof til eftertanke. Når Annie Pihlmann, der de seneste ni år har stået i spidsen for at holde styr på de 90 frivillige på Anker Fjord Hospice i Hvide Sande, på beskeden vis siger: "Det er en gave at være med i frivilligt arbejde. For os er det helt naturligt at være frivillige, fordi du kan være med til at gøre en forskel på en god måde. Det giver så meget mening" ... Når Per Fjord, der gennem tiden har været involveret i omkring 25 foreninger samt tiltag i og omkring Skjern, understreger, at det altid har været fællesskabet, der har trukket det store læs: "Det, man får igen, er at se glæde hos andre. Det er belønning nok i sig selv" ... Når Emmanuel Cinzah, fortæller, hvorfor det betyder meget for ham, at han - ud over at være præst for 200 voksne og børn i den baptistiske menighed i Skjern, køre skolebus for Lyne Friskole morgen og eftermiddag og have opgaver som tolk - har arbejdet for at etablere et børnehjem i Myanmar for at hjælpe børn i det land, han selv flygtede fra, fordi han blev forfulgt: "Vi skal hjælpe, og vi skal gøre så meget, som vi kan for vores hjemland" ... Når man hører om sådan et engagement, burde det ikke lade til at være svært at lokke flere frivillige til at give en hånd med. Men sådan er verden anno 2019 ikke skruet sammen. Annie Pihlmann kan godt bruge flere frivillige hænder på hospice i Hvide Sande, og Per Fjord har haft mere end svært ved at finde en afløser til at fylde Tigris-dragten, den grønne figur, der er med til at underholde tilskuerne under Skjern Håndbolds hjemmekampe. Det er ikke så mærkeligt, at han frygter, at de unge kommer til at gå glip af noget: "Det er da klart sjovere at møde folk i virkeligheden end at møde dem gennem en skærm". Hvor har Per Fjord ret, og forhåbentlig er der alligevel om 30, 40 og 50 år både en Per, en Emmanuel og en Annie her i lokalområdet. For det er mennesker som de tre, der er med til at gøre det lettere for alle os andre at bo og leve her i kommunen. Så husk nu - det er ganske gratis at sige ja til at være frivillig og være med til at gøre en forskel. Og det giver også noget til én selv.

Videbæk For abonnenter

Nicoline, Kasper og Lukas: Hvis vi ikke havde klubben, ville vi sidde hjemme foran en skærm

Ringkøbing-Skjern

Socialudvalg har udpeget sparemål: Klippekort og normeringer til demente slipper