Annonce
Ringkøbing

11. december-nissen: - Jeg møder de mest fantastiske mennesker

Hvem kan dagens nisse være? Foto: Kaj Poulsgaard
Dagens nisse arbejder selvstændigt med at hjælpe mennesker med noget, de føler, de ikke selv kan. Hver dag indtil jul kan du gætte på, hvem der gemmer sig bag nissemasken.
Annonce
Indretningsekspert Tina Switzer. Foto: Kaj Poulsgaard
Annonce

Hvor bor du?

Jeg bor i Vandkantsdanmark, et stenkast fra hav og fjord, i en skøn lille landsby, hvor der er højt til himlen. Et sted, hvor man kommer hinanden ved og alligevel passer sig selv. Jeg bor i Stadil.

Annonce

Beskriv udsigten fra din hoveddør?

På den anden side af vejen ligger der et fint lille velbevaret hus, som blev bygget lige efter krigen. Manden og konen var cykelhandler, træskomager og købmand. Niles Mortensen står der på skiltet over døren, som er bevaret og minder om en svunden tid.

Annonce

Hvad arbejder du med?

Jeg arbejder med at hjælpe mennesker med noget, de føler, de ikke selv kan. Jeg møder de mest fantastiske mennesker, i hele landet - men mest lokalt. Jeg elsker mit arbejde og den store variation, det har. Jeg bliver hele tiden udfordret og lærer utrolig meget hele tiden.

Annonce

Hvor mange timer om ugen arbejder du?

Mit arbejde er lidt sæsonpræget. Så i vinterhalvåret og godt hen i foråret er der som regel ret travlt, og det kan nemt blive til 40-60 timer om ugen. Men fordelen er så, at jeg tager en fridag, når det passer mig - og spørger ingen om lov!

Annonce

Hvad spiser du juleaften?

Min absolutte favoritmiddag hele året - kalkun med stuffing, tranebærsauce, grøntsager og kartoffelmos. Og jeg laver det heldigvis aldrig selv - for det er min mand verdensmester i. Ris a la manden ordner jeg - med mindre jeg får min mor til det - for "ingen laver ris a la mande som mor".

Annonce

Hvad kan gøre dig helt glad i låget?

At være samme med skønne mennesker. At gå en tur ved havet. At få serveret dejlig mad. At blive overrasket og at overraske andre. At levere en opgave, som rammer lige i skabet. At skulle ud at opleve verden.

Annonce

Hvordan ville andre beskrive dig?

Kommer nok an på, hvem man spørger, og hvordan man kender mig. Jeg bestræber mig på at være positiv og imødekommende. Jeg har mine meninger og holder dem ikke tilbage når jeg føler trang til at ytre mig. Samtidig kan jeg være meget genert - og det kan nok opfattes på flere måder.

Hvad ved folk ikke om dig?

Tror ikke, at der er nogen som ved, at jeg som ung drømte om at blive professionel håndboldspiller. Men evnerne rakte ikke og godt det samme. Jeg var dog med til de canadiske mesterskaber i 1992, hvor jeg spillede for British Columbia.

Hvad glæder du dig mest til i det nye år?

At jeg forhåbentlig skal arbejde videre med et spændende projekt på Grønland. At vore yngste skal have oplevelse af at komme på Venø Efterskole, og at vores projekt "nyt køkken" bliver helt, helt færdigt.

SE ALLE DAGENS NISSER - OG HVEM DAGENS NISSE VAR - HER

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce