Annonce
Ringkøbing

10. decembernissen: - Jeg er helt tosset med gode historier - de gør mig glad i låget

Hvem kan denne nisse være? Foto: Jørgen Kirk
Dagens Nisse er stolt over, at hun har været med til at gøre Borris kendt. Hver dag indtil jul kan du gætte på, hvem der gemmer sig bag nissemasken.
Annonce

Her svarer dagens nisse på vores spørgsmål.

Inger Bech, Mobil Film. Foto: Jørgen Kirk
Annonce

Hvor bor du?

På en nedlagt ejendom to kilometer fra Borris midtby sammen med Palle.

Annonce

Beskriv udsigten fra din hoveddør?

Fra hoveddøren kigger jeg ud i gårdspladsen, hvor jeg ser et vildmarksbad, som vi har haft i ti år. Det var en rigtig god investering, som vi især elsker at bruge, når der er koldt, eller når man lige trænger til at få løsnet musklerne lidt. Så sætter vi temperaturen til lige under 40 grader, og sætter os godt til rette med et koldt glas hvidvin.

Annonce

Hvad arbejder du med?

Gode historier, som jeg optager på mobilen - blandt andet for Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor jeg er ude ved forskellige borgere, der fortæller deres historier. Jeg arbejder også med branding for virksomheder.

Annonce

Hvor mange timer om ugen arbejder du?

Det er meget forskelligt. Nogle uger 30 timer andre uger 50 timer.

Annonce

Hvad spiser du juleaften?

Andesteg med det hele; brune kartofler, rødkål, en god sovs, chips, asier og tyttebær. Når det er mortensaften og juleaften har vi altid en konkurrence i familien, hvor vi hver især steger en and, og så smager, hvilken der smager bedst. Til Mortensaften stegte jeg en and i ovnen, min mand i gasgrillen og vores børn over kul. Det var børnenes and, der smagte bedst.

Annonce

Hvad kan gøre dig helt glad i låget?

Jeg er helt tosset med gode historier - de gør mig glad i låget.

Annonce

Hvordan vil andre beskrive dig?

Forhåbentlig som en jordnær, energisk og positiv person. Gerne som en solid vestjyde, som er direkte, og som ikke laver om på sig selv, ligegyldig, hvem hun står overfor.

Hvad ved folk ikke om dig?

At mit store ønske er at få et egern i haven. Det er lidt mærkeligt, og børnene ryster på hovedet ad mig, for vi har så mange dyr i haven, og både rådyr og dådyr. Men nu har vi sat gang i projektet. Vi begynder med at lave en egernkasse, og så skal vi have plantet flere træer med kogler og nødder. Det ville også være fedt med en stork. Vi har en storkerede, og i år var der storke ved Vestjysk Biogas, der fløj lige rundt om vores sted. Næste gang må de gerne slå sig ned.

Hvad glæder du dig mest til i det nye år?

At fortælle endnu flere gode historier - og gerne fra Borris. Det fedeste er, at man kan se, at det virker. Nu kender folk Borris, og kan vælge os til eller fra. Fra 2010 til 2018 er indbyggertallet steget med næsten fem procent. Det er da imponerende. Da vi flyttede til Borris anede vi ikke, at der skete så meget her. Det ved vi nu. Kendskab kræver, at medierne fortælle de gode historier. Så det er vigtigt at tippe medierne om de ting, der sker.

SE ALLE DAGENS NISSER - OG HVEM DAGENS NISSE VAR - HER

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold For abonnenter

Glem alt om held og marginaler: Skjern spillede bedre end verdensklassehold – nu jagter de gruppespil

Danmark

På kanten af kaninhullet

Vestjylland

Åbner ny butik i havnebyen

Annonce