Annonce
Skjern Håndbold

10 år i udlandet er nok: Forsvarskæmpe vender hjem til Sverige til sommer efter fire år i Skjern

Sådan kender man Jonathan Stenbäcken i Skjern Håndbold; godt fat i en modstander i det centrale forsvar. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Efter fire år i Skjern Håndbold og 10 år i alt i udlandet har Jonathan Stenbäcken taget en beslutning om at vende hjem til Sverige til sommer.

Skjern: Farvel og mange tak.

Sådan vil det lyde til sommer, når Jonathan Stenbäcken slutter sine fire sæsoner i Skjern Håndbold for at vende hjem til Sverige.

Og takken går begge veje. I Jonathan Stenbäcken har Skjern haft en yderst solid bagspiller med store kompetencer i forsvaret, mens Jonathan Stenbäcken omvendt ikke kan rose Skjern Håndbold nok.

- Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg har spillet i Skjern i, hvad jeg synes, er en super professionel klub, som virkelig har styr på alt. Min familie og jeg trives utrolig godt i byen, så det bliver mærkeligt at sige farvel til sommer, siger Jonathan Stenbäcken i en pressemeddelelse mandag formiddag.

Han har spillet i alt 10 år i udlandet. Det startede i Füchse Berlin og MT Melsungen i Tyskland, inden turen gik til Skjern Håndbold i 2017, hvor Jonathan Stenbäcken i sin første sæson var med til at vinde DM.

Annonce

Det bliver vemodigt at sige farvel

- Det bliver vemodigt at sige farvel til Skjern, men jeg føler, tidspunktet er det rigtige for mig og min familie til at vende hjem til familien i Sverige, fortæller Jonathan Stenbäcken, der har fundet en klub, som den 33-årige bagspiller skal fortsætte karrieren i.

Jonathan Stenbäcken har spillet omkring 160 kampe for Skjern Håndbold. Tidligere i karrieren er han noteret for 47 A-landskampe for Sverige sammen med 34 U- og 42 Y-landskampe.


Det bliver vemodigt at sige farvel til Skjern, men jeg føler, tidspunktet er det rigtige for mig og min familie til at vende hjem til familien i Sverige.

Jonathan Stenbäcken


Selv om Skjern har spillet en meget svingende sæson, har Jonathan Stenbäcken et klart mål om at slutte af med endnu en medalje.

- Jeg håber, at vi kan slutte Skjern-rejsen, som vi startede – med udsolgte arenaer og med medaljer om halsen. Det er drømmen. Vi har Final 4 at se frem til i pokalturneringen, og den kan vi godt vinde, hvis vi finder noget stabilitet og viser topniveau. Vi kan også stadig nå at få DM-medalje. Der er meget at spille for i resten af sæsonen, siger Jonathan Stenbäcken, der aldrig vil glemme mesterskabstriumfen og Skjerns samlede sejr over Veszprem i Champions League.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce