Annonce
Hvide Sande

1. december-nissen: - Jeg har fejret jul i Vestjylland i mere end 20 år, og vi spiser altid kalkun

I dag er det 1. december, og vi skyder Dagbladets juleserie i gang med denne kvinde, der er kendt som meget farverig. Hvem kan det være? Foto: Jørgen Kirk
Dagens Nisse kan godt lide at lave mad - og gør en dyd ud af at lave det fra bunden og i størst mulig udstrækning af lokale råvarer. Hver dag indtil jul kan du gætte på, hvem der gemmer sig bag nissemasken.
Annonce

Brødtekst

Kan du gætte dagens nisse?

Hver dag til og med juleaften kan du gætte med på, hvem der er dagens nisse. Det er en kendt person med rødder i Ringkøbing-Skjern Kommune, men så siger vi heller ikke mere. Der er ledetråde i teksten og måske også i billedet. Du finder svaret på dagens gåde i morgen i avisen eller på dbrs.dk.
Annonce

Hvor bor du?

Jeg bor på Holmsland.

Annonce

Beskriv udsigten fra din hoveddør?

Jeg har et levende maleri, jeg aldrig bliver træt af at kigge på. Stadil Fjord. De åbne vidder, den flade horisont og højt til himlen. Lyset, himlen og farverne skifter hele tiden. Det er fascinerende med de smukke farver og stemningsskift.

Rebecca Molders. Foto: Jørgen Kirk
Annonce

Hvad arbejder du med?

Uden at gå for meget i detaljer kan man vist godt sige, at jeg arbejder aktivt med at sætte Ringkøbing-Skjern Kommune på landkortet.

Annonce

Hvor mange timer om ugen arbejder du?

Mine arbejdsopgaver er afvekslende og kræver somme tider, at jeg også arbejder om aftenen og i weekenden. Men så kan jeg holde fri på andre tidspunkter. Jeg klager bestemt ikke, men føler mig meget priviligeret over at kunne være med til at gøre en forskel for vores område.

Annonce

Hvad spiser du juleaften?

Jeg har fejret jul i Vestjylland i mere end 20 år, og vi spiser altid kalkun. Nu er det mig, der har overtaget ansvaret for julemiddagen, så jeg har allerede i september bestilt en kalkun på otte kilo, så jeg er sikker på, der også er nogle gode rester til juledagene.

Annonce

Hvad kan gøre dig helt glad i låget?

Min familie og at være sammen med gode venner. Fællesoplevelser i naturen og at lytte til god musik. Men jeg bliver også glad, når jeg kan glæde andre.

Annonce

Hvordan ville andre beskrive dig?

Engageret, talende og stolt af at bo i Vestjylland. Og måske vil jeg også blive beskrevet som farverig.... i mere end én forstand.

Hvad ved folk ikke om dig?

Jeg kan godt lide at lave mad - og jeg gør en dyd ud af at lave det fra bunden og i størst mulig udstrækning af lokale råvarer. Jeg elsker at eksperimentere og udvikle nye opskrifter. Der er mange måder at leve og prioritere et sundt liv, men kosten er brændstoffet til en sund krop. Men jeg elsker også god mørk chokolade....

Hvad glæder du dig mest til i det nye år?

Jeg glæder jeg mig til flere gode fællesoplevelser med min familie. Særligt ser jeg frem til åbningen af Naturkraft. Det bliver stort. Men ellers ved jeg, at jeg får travlt på “kontoret”.... Så der er mange spændende opgaver, der ligger og venter i det nye år.

SE ALLE DAGENS NISSER - OG HVEM DAGENS NISSE VAR - HER

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce