Annonce
Skjern Håndbold

1.119.803 kroner - fornem rekord til Skjern Håndbolds Skjern Bank Grand Prix

Under ledelse af Carsten Slyk til højre knoklede sponsorer en time for at samle et kæmpe beløb ind til Skjern Håndbold. Foto: John Thomsen

Skjern: 1.119.803 kroner.

Så mange penge skaffede en lang række sponsorer hjem fra utallige forskellige kilder, da Skjern Håndbold søndag afviklede årets store spinningevent Skjern Bank Grand Prix.

36 kvinder og mænd trampede som vilde i pedalerne i en time i den 13. udgave af Skjern Bank Grand Prix, og det gav rekordstor indtjening, som alle involverede kan være stolte af.

Det var starten på flere begivenheder i løbet af søndagen.

Det fortsatte umiddelbart inden kampen mod Mors-Thy Håndbold, hvor Skjern Håndbold først sagde officielt farvel til Bjarke Christensen.

Derpå blev tre nye spillere præsenteret, og det endte faktisk med, at både Casper Ebbesen, Morten Bjørnshauge og Christian Albertsen fik debut.

Kort efter fik Elvar Jónsson, Björgvin Gustavsson og Eivind Tangen en lille hilsen fra Ringkøbing-Skjern Kommune og fra Skjern Bank for den måde, de alle repræsenterede Skjern Håndbold på til EM.

Efter kampen kom den sidste hyldest så. De samme tre EM-deltagere fik nemlig januars Goenergi prisen, som er stiftet sammen med det lokale energiselskab Goenergi, der med prisen vil hædre en eller flere personer, der gør en forskel med sin indsats, sin energi og sin grønne power.

Annonce
Dan Rasmussen var den, der cyklede mest i løbet af en time. Foto: John Thomsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Annonce