Ringkøbing IF

0-0 efter chancefattig og rodet kamp

Jacob Sandal spillede en god kamp for Ringkøbing IF, og han havde nær sikret alle tre point ude mod FC Sydvest kort før tid med en afslutning på indersiden af stolpen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbing IF lukkede grundspillet i 2. division af med uafgjort ude mod FC Sydvest efter en disciplineret indsats og solidt defensivt arbejde.

Tønder: Målløst, chancefattigt, rodet, jævnbyrdigt.

Det var ikke mange positive ord, man kunne sætte på Ringkøbing IFs sidste kamp i grundspillet ude mod FC Sydvest lørdag eftermiddag.

- Næh det var en kamp, der aldrig rigtig åbnede sig op, fortalte RIFs træner Nicolai Wael efter kampen.

Men det havde Wael det egentligt fint med.

- Ja for det var en kamp, vi bare ikke ville tabe. Sidste år fik vi en forfærdelig dårlig behandling hernede, og nu trænes de ydermere af vores tidligere assistenttræner Hans Henrik Andreasen, som vi på ingen måde ville tabe til. Så jeg havde det fint med, vi leverede en disciplineret gang fodbold, fortalte Nicolai Wael.

Første halvleg bød på et par afslutninger fra begge hold. Dennis Juelsgaard havde et langskud lige på målmanden, og Sydvest headede et hjørnespark fra Jacob Sandal væk på stregen. I den anden ende havde Mads Petersen et par redninger, og den ene gang fik han hjælp af Jesper Dalsgaard til at få bolden helt væk.

Sydvest var tættere på efter pausen. De flugtede over mål på en god mulighed, de havde et frispark på overliggeren, og Mads Petersen havde i to omgange en stor redning på frit skud.

RIF havde et skud fra Lennard Lauridsen i sidenettet, og kort før tid havde Jacob Sandal et forsøg på indersiden af stolpen.

- En scoring der havde selvfølgelig været dejlig, men helt rimelig havde det vel ikke været, sagde Nicolai Wael.

De to hold spillede på hver deres måde, og det gav en rodet kamp.

- Sydvest spillede meget direkte og med mange lange bolde frem. Men vort forsvar fik afvist gang på gang. Anders Vestergaard Larsen og Jesper Dalsgaard afviste det meste, der kom mod dem. På midtbanen spillede Dennis Juelsgaard og Mikkel Kjeldstrup især i anden halvleg meget godt, og Kasper Thomsen og Jacob Sandal var gode på kanterne. Vi ville gerne spille bolden op, men det blev svært, for vi skulle jo starte helt nede fra hver gang. Og da vi smed for mange bolden væk i opspillet, så blev meget af det noget rod og præget af tilfældigheder i den hårde blæst, forklarede Nicolai Wael.

Anden påskedag starter slutspillet med en udesejr mod Middelfart, der vandt den anden pulje i 2. division.

- Nu venter kampe af en helt anden kaliber. Men vi føler os faktisk rigtigt godt rustet til det. Nu er vi i en stime med fire kampe i træk uden nederlag. Defensivt står vi utroligt solidt, og nu må vi se, hvordan vi kommer til at klare os i oprykningsspillet, sagde Nicolai Wael.

2. division pulje 1

FC Sydvest-Ringkøbing IF 0-0

RIFs holdopstilling: Mads Petersen, Casper Petersen (75. minut: Gloire Rutikanga), Anders Vestergaard Larsen, Jesper Dalsgaard, Mikkel Koustrup, Jacob Sandal, Mikkel Kjeldstrup, Dennis Juelsgaard, Kasper Thomsen, Kenneth Lund (83. minut: Lauge Olesen) og Lennard Lauridsen. En advarsel til Anders Vestergaard Larsen.

0/0
Fodbold

Lem Boldklub hjalp Klitten i serie 3

Fodbold

Ølstrup må vente en uge med at rykke op

Sport

19 medaljer til Hvide Sande-atleter ved vestdanske mesterskaber

Ringkøbing IF

Rødt kort til RIF ændrede føring på 1-0 til smalt nederlag på 2-1

Sport For abonnenter

Duffy ødelagde Højbjergs fest

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Fodbold

Det var på grænsen til det kedelige

Fodbold

Spjald IF risikerer nedrykningskamp

Sport For abonnenter

RIF-cheftræner har altid levet af fodbold: Nu stortrives han med, at fodbold ikke fylder alt