Annonce
Ringkøbing-Skjern

Øv, Ringkøbing-Skjern: Tre nye smittede på et døgn

Grafik: Cecilie Thusing Nielsen

Ringkøbing-Skjern: Vi kunne desværre ikke holde kursen og tvinge smittetrykket yderligere nedad. Søndagens coronatal byder nemlig på tre nye smittede siden i går lørdag, hvor der var nul nye smittede. Det var lig med ny bundrekord for smittetrykket med et incidenstal på blot 30,1.

De tre nye smittede betyder, at incidenstallet – altså antal smittede pr. 100.000 borgere – kravler et lille nøk op til 33,6. Det rokker ikke ved, at Ringkøbing-Skjern ligger i den pæne ende på coronaranglisten. Ud af 98 kommuner er vi den tiende mindst inficerede.

I løbet af de sidste syv dage er 19 ringkøbing-skjern’ere konstateret smittede, fortæller Statens Serum Institut.

Og tallene tyder på, at smitten rammer bredt. De 19 smittede fordeler sig således: To børn fra 0 til 9 år er smittede, ét barn mellem 10 og 19 år, to personer mellem 20 og 29 år, tre mellem 30 og 39 år, tre mellem 40 og 49 år, fem mellem 50 og 59 år, tre mellem 70 og 79 år og endelig er to borgere mellem 80 og 89 år blevet smittet.

På et døgn er der i hele landet konstateret 754 nye tilfælde – hvoraf Ringkøbing-Skjern altså tegner sig for tre.

14 danskere er siden lørdag bukket under og er døde af coronaen, og 55 har måttet lade sig indlægge, så der på denne søndag befinder sig 725 i en hospitalsseng med den dødelige virus.Det er 22 flere end i går. 82 af dem må have hjælp til at trække vejret via respirator.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Bombe i minksagen: En af landets største minkavlere indsendte prøver fra smittefrie dyr - Danske Minkavlere tager skarpt afstand fra metoden

Navne

Ny i Landbobanken

Annonce