Annonce
Ringkøbing

Østjysk virksomhed rykker til Vestjylland

De er nu rykket sammen i Lem: Adm. direktør i Linka Energy Thomas Gaardbo, arbejdende bestyrelsesformand i Linka Energy Brian Pedersen og adm. direktør i Weiss Kenneth Iversen. Pressefoto.
To af virksomhederne i Linka Group flytter sammen på Nylandsvej 38. Weiss har opsagt lejemål i Hadsund, og flytter kontor og lager til Lem.

LEM: Medarbejderne hos Linka Energy i Lem har fået nye kolleger; to af virksomhederne i Linka Group, Linka og Weiss, er nemlig flyttet sammen på Nylandsvej 38.

Firmaet Weiss i Hadsund har gennem mange år specialiseret sig i at levere kundetilpassede og CO2-neutrale energianlæg baseret på affald og biomasse samt mindre kraftvarmeanlæg; alt i alt har virksomheden leveret mere end 1000 energianlæg på verdensplan.

For knap halvandet år siden købte Linka Group Weiss, der fortsatte som selvstændig virksomhed med Kenneth Iversen som administrerende direktør; firmaet har siden været en del af Linka Group, der også - ud over Linka Energy - består af svenske Jernforsen.

Annonce

Men nu er lejemålet i Hadsund opsagt, og Weiss flyttet til Vestjylland, fortæller adm. direktør Kenneth Iversen til Dagbladet.

Han forventer sig meget af flytningen.

- Vi er sikre på, at indflytningen både bliver en fordel for de ansatte hos begge virksomheder og til stor fordel for vores kunder, fordi vi nemmere kan dele vores viden og erfaring med hinanden, sige Kenneth Iversen.

God plads

I Lem står Thomas Gaardbo i spidsen for Linka Energy, og han er glad for at have fået nye kolleger.


Vi er sikre på, at indflytningen både bliver en fordel for de ansatte hos begge virksomheder og til stor fordel for vores kunder.

Kenneth Iversen, direktør Weiss.


- Vi glæder os til at kunne udnytte synergien og skabe et endnu tætter samarbejde, siger han.

Alt i alt flytter cirka 10 medarbejdere fra Weiss til Lem, men der er god plads på Nylandsvej 38, så det har ikke været et problem at finde skrivebordspladser til de nye kolleger.

Weiss er i hovedsagen en servicevirksomhed, hvor mange af de ansatte arbejder ude på anlæggene hos kunderne, og derfor kører mange timer på landevejene. Det betyder, at det kun er de ansatte på kontoret i Hadsund, der fysisk er rykket til Lem.

- Nogle af dem får længere på arbejde, men de får også mulighed for at arbejde flere dage hjemmefra, siger Kenneth Iversen.

Selv får han faktisk kortere vej på arbejde; han er bosat i Esbjerg, så han kan køre frem og tilbage hver dag.

Servicemedarbejderne servicerer anlæg i både Danmark og resten af verden, og for dem har den fysiske placering ikke den stor betydning.

Annonce

Reservedelslager

Også Weiss' reservedelslager flytter til Lem.

I en pressemeddelelse skriver de to direktører, at dette betyder, at lageret med komponenter og andre stumper er vokset, og derfor har det været nødvendigt med omstrukturering i medarbejderstaben og ligeledes i lagerbygningerne. Det er en fordel for kunderne, at reservedelene nu er samlet, fordi leveringstiden bliver kortere.

- Der er også en anden fordel ved at flytte sammen med Linka, siger Kenneth Iversen til Dagbladet.

- Linka har i modsætning til Weiss egen produktion, og det betyder, at Linka nu kan begynde at producere dele til os, hvilket giver en bedre udnyttelse af kapaciteten, siger han.

Weiss fortsætte som selvstændig virksomhed, understreger Kenneth Iversen.

- Jeg kan selvfølgelig ikke sige hvor længe. Men Weiss har sit eget brand, og vi har stort set ikke fælles kunder med Linka, så vi fortsætter nok en rum tid endnu, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket her: Politikerne blev enige i nat - Danmark genåbner næsten 21. maj

Annonce