Fodbold

Ølstrup tilfreds med 2-2 i topkamp på udebane

Karsten Schmidt var meget afgørende, da Ølstrup G&U spillede 2-2 i Grindsted. Først fik Karsten Schmidt et straffespark, og senere scorede han til 2-2. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Ølstrup G&U holder fast i førstepladsen i serie 2 pulje 21 med uafgjort 2-2 ude mod Grindsted.

Grindsted: 2-2 på udebane i en topkamp en fredag aften. Det resultat var Ølstrups træner Carsten Holm ganske godt tilfreds med.

- Ja det var okay. Grindsted er gode, og der bliver ikke scoret meget mod dem. Vi scorede trods alt to gange. Det var en helt lige kamp, og vi kan sagtens leve med uafgjort, sagde Carsten Holm.

Ølstrups plan var at starte med et tungt pres.

- Men det lykkedes godt nok ikke. I stedet kom vi selv under pres, og vi kom da også bagud, da en lang bold frem blev snittet videre til en friløber og sikker scoring. Det var slet ikke efter planen, fortalte Carsten Holm.

Ølstrup kom langsomt ind i kampen, og Ølstrup fik et lille overtag. Der blev dog ikke skabt flere chancer før pausen.

- I pausen fik vi en snak om, at vi bare skulle køre videre. Kampen var vendt. Og efter en enkelt mulighed fik vi hurtigt straffespark. Karsten Schmidt blev fældet, og igen scorede Paw Bjørnkjær på et straffespark, fortalte Carsten Holm.

Desværre slog Grindsted til i stort set samme minut. Grindsted gav bolden op. Bolden blev spillet bagud og så høvlet frem. Målmand Jakob Kamp kom lidt underligt på mellemhånd, og så blev bolden lobbet i mål til 2-1.

- Så var det op af bakke igen. Vi forsøgte at lægge pres. Der var en mulighed til Niklas Jul, der ikke fik afsluttet. Så kom vi i overtal, og vi øgede presset. Det gav scoring til 2-2 ved Karsten Schmidt på hovedstød på en ripost efter forsøg fra Kristian Drest. Vi forsøgte at score endnu en gang, men der var ikke kvalitet i de afslutninger, Per Bak, Kasper T. Jensen og Niklas Jul havde i feltet. Omvendt kunne vi have tabt, for ved 2-1 ramte Grindsted overliggeren efter hjørnespark. Uafgjort var nok meget passende, sagde Carsten Holm.

Serie 2 pulje 21

Grindsted IF-Ølstrup G&U 2-2

Mål: 11. minut: 1-0. 48. minut: 1-1 ved Paw Bjørnkjær på straffespark. 49. minut: 2-1. 75. minut: 2-2 ved Karsten Schmidt. En advarsel til Grindsted efter 73 minutter.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce