Fodbold

Ølstrup tilfreds med 2-2 i topkamp på udebane

Karsten Schmidt var meget afgørende, da Ølstrup G&U spillede 2-2 i Grindsted. Først fik Karsten Schmidt et straffespark, og senere scorede han til 2-2. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Ølstrup G&U holder fast i førstepladsen i serie 2 pulje 21 med uafgjort 2-2 ude mod Grindsted.

Grindsted: 2-2 på udebane i en topkamp en fredag aften. Det resultat var Ølstrups træner Carsten Holm ganske godt tilfreds med.

- Ja det var okay. Grindsted er gode, og der bliver ikke scoret meget mod dem. Vi scorede trods alt to gange. Det var en helt lige kamp, og vi kan sagtens leve med uafgjort, sagde Carsten Holm.

Ølstrups plan var at starte med et tungt pres.

- Men det lykkedes godt nok ikke. I stedet kom vi selv under pres, og vi kom da også bagud, da en lang bold frem blev snittet videre til en friløber og sikker scoring. Det var slet ikke efter planen, fortalte Carsten Holm.

Ølstrup kom langsomt ind i kampen, og Ølstrup fik et lille overtag. Der blev dog ikke skabt flere chancer før pausen.

- I pausen fik vi en snak om, at vi bare skulle køre videre. Kampen var vendt. Og efter en enkelt mulighed fik vi hurtigt straffespark. Karsten Schmidt blev fældet, og igen scorede Paw Bjørnkjær på et straffespark, fortalte Carsten Holm.

Desværre slog Grindsted til i stort set samme minut. Grindsted gav bolden op. Bolden blev spillet bagud og så høvlet frem. Målmand Jakob Kamp kom lidt underligt på mellemhånd, og så blev bolden lobbet i mål til 2-1.

- Så var det op af bakke igen. Vi forsøgte at lægge pres. Der var en mulighed til Niklas Jul, der ikke fik afsluttet. Så kom vi i overtal, og vi øgede presset. Det gav scoring til 2-2 ved Karsten Schmidt på hovedstød på en ripost efter forsøg fra Kristian Drest. Vi forsøgte at score endnu en gang, men der var ikke kvalitet i de afslutninger, Per Bak, Kasper T. Jensen og Niklas Jul havde i feltet. Omvendt kunne vi have tabt, for ved 2-1 ramte Grindsted overliggeren efter hjørnespark. Uafgjort var nok meget passende, sagde Carsten Holm.

Serie 2 pulje 21

Grindsted IF-Ølstrup G&U 2-2

Mål: 11. minut: 1-0. 48. minut: 1-1 ved Paw Bjørnkjær på straffespark. 49. minut: 2-1. 75. minut: 2-2 ved Karsten Schmidt. En advarsel til Grindsted efter 73 minutter.

0/0
Fodbold For abonnenter

Offsidereglen bruger de ikke, men tredje halvleg hitter: Grønbjerg har fået fodboldfeber

Sport

Jeppe Morell får perfekt sparring før titelkamp

Fodbold

Tredje kamp i træk uden scoringer

Fodbold

Skjern røg af topstriden: Det er da megatræls

Skjern Håndbold For abonnenter

Se jubelbillederne fra Skjerns storsejr

Gamle Dage Live For abonnenter

Morten maste sig frem i machomiljøet: Blå mærker forsvinder, men sejrene gør ikke

Ringkøbing IF

RIF slukkede sejrstørken mod topholdet: Enormt tiltrængt sejr

Fodbold

Ølstrup gik målamok: Topholdet jagter oprykningschancen

Fodbold

To røde kort hjalp Spjald IF til sejr