Annonce
Fodbold

Ølstrup slog Videbæk let med 4-0 på to mål af Daniel Mogensen

Daniel Mogensen i midten var på plads foran mål til at udnytte to løse chancer i slutfasen, og det gav to scoringer til Ølstrups topscorer, der nu er oppe på ti mål i sæsonen. Foto: Jørgen Kirk
Ølstrup G&U vandt helt som forventet lokalopgøret hjemme mod bundholdet Videbæk IF. Sejren på 4-0 med to scoringer af Daniel Mogensen gider Ølstrup håb om at snuppe andenpladsen i serie 2.

Ølstrup: Ølstrup G&U spillede sig tilbage i kampen om andenpladsen i serie 2, da de helt som ventet vandt lokalopgøret hjemme over bundholdet Videbæk IF. 4-0 endte det efter 1-0 ved pausen.

- Vi skulle have haft mere ud af første halvleg. Der var et par tilbud, og vi dummede os ved målet til 1-0. I anden halvleg løb vi bare tør for kræfter, sagde Videbæks træner Ruben Nielsen.

Og han havde ganske ret. Første halvleg var lige,

Ølstrup fik den første chance efter fire minutter. Paw Bjørnkjær fik afsluttet efter fladt hjørnespark, men tæt under mål til Tommy Jensen blokeret. I den anden ende havde Dennis Rabjerg et godt langskud tæt forbi mål.

Lidt senere slog Videbæk kontra. Dennis Rabjerg fandt Tobias Kynde i feltet, men Tobias Kynde mistede bolden alt for let. Det startede et kontraløb til Ølstrup. Ude på højre fløj vandt Kristian Drest alt for let en duel med Videbæks Daniel Kynde, der havde mulighed for at sparke bolden væk. Men det fik han aldrig gjort, og så kunne Kristian Drest sparke fladt ind bed fjerneste stolpe til 1-0.

Senere havde Kristian Drest et nyt forsøg fra højre side, hvor målmand Frederik Markussen reddede flot. Danni Berthelsen skød over på en løs chance i den anden ende.

Efter pausen var der ikke meget i Videbæk, og Ølstrup kom frem til flere chancer.

Den største fik Kristian Drest. I gennemspillet angreb fik han totalt frit skud nærmest mod tomt mål, men fra nært hold blev bolden skovlet over mål. Føj for en afbrænder.

Der gik ikke lang tid, inden Drest revancherede sig en smule. Han sendte en god stikning frem til Paw Bjørnkjær, der i en friløber sikkert scorede til 2-0.

I slutfasen kom Daniel Mogensen på måltavlen et par gange. Først trampede han en ripost i mål efter langskud fra Paw Bjørnkjær, og minuttet efter blev en løs bold midt i feltet banket højt i mål. 4-0 til Ølstrup.

- Første halvleg var uskøn. Vi manglede tempo. I anden halvleg fik vi fint styr på tingene. Nu bliver det en meget afgørende kamp om andenpladsen på lørdag, når vi skal spille ude mod Skjern GF. Taber vi den kamp, er vi nok helt væk fra toppen, sagde Ølstrups træner Carsten Holm ganske godt tilfreds.

Serie 2 pulje 21

Ølstrup G&U-Videbæk IF 4-0

Mål: 20. minut: 1-0 ved Kristian Drest. 55. minut: 2-0 ved Paw Bjørnkjær. 80. minut: 3-0 ved Daniel Mogensen. 81. minut: 4-0 ved Daniel Mogensen. En advarsel til Ølstrups Jeppe Christensen efter 67 minutter og advarsler til Videbæks Mikkel Nørlund efter 22 og Daniel Kynde efter 75 minutter. Ølstrup skiftede Nicklas Jul ind for Thomas Sand Christensen i starten af anden halvleg, og senere kom Thomas Sand Christensen på banen igen. Videbæk skiftede en skadet Poul Erik Andersen ud med Mikkel Nørlund efter tre minutter, og i anden halvleg fik de unge Nikolaj Poulsen og Mathias Nymark debut med indskiftninger for Lasse Gade og Tobias Kynde.

Annonce
Paw Bjørnkjær scorede et fint mål til 2-0 på en friløber. Foto: Jørgen Kirk
Kristian Drest jubler over sin flotte scoring til 1-0. Men føj for en afbrænder han så havde med stort set tomt mål i anden halvleg. Foto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det lyder godt, men: De passer ikke på Danmark

Det er så let at stille sig op og sige, at ”jeg passer på Danmark”. Det lyder godt. Man virker handlekraftig. Men når man som Mette Frederiksen er statsminister, har man andre forpligtelser end at gå med de nemme og populære løsninger, som hun gjorde, da hun præsenterede regeringens bud på, hvordan vi forhindrer terrordømte i at planlægge og udføre mere terror, når de er sluppet ud af fængslet. En regeringschef har pligt til at vælge løsninger, der holder sig inden for rammerne af, hvilken type land vi gerne vil være. Og her svigtede Mette Frederiksen. Hun foreslår nemlig, at personer, der har afsonet en dom for terror, kan forbydes at færdes i bestemte områder og have kontakt til bestemte personer i op til ti år. For at undersøge, om de overholder forbuddet, skal politiet have ret til uden dommerkendelse at trænge ind i deres hjem og undersøge deres computere. Det er her, statsministeren glemmer sin forpligtelse over for retsstatens principper. Grundloven siger helt uden dikkedarer i paragraf 72, at både husundersøgelser og undersøgelser af borgernes kommunikation kun kan ske efter en retskendelse. Der står dog også, at man kan lave love, der giver undtagelse fra paragraffen, og det er så dét, regeringen vil gøre. Men det er grundlæggende helt forkert. Regeringens forslag om at øge straffene for terror og terrorrelaterede forbrydelser betragteligt er helt i orden. Det er også rimeligt at udstede forbud om ophold og kommunikation for denne ekstraordinært usympatiske gruppe af forbrydere. Og spark dem endelig ud af landet, når der er lovhjemmel til det. Det må bare aldrig blive andre end en domstol, der gør domstolenes arbejde. Magtens tredeling er et princip, der ikke må fraviges. Hverken politikere eller myndigheder skal afsige domme eller udstede retskendelser. Det skal kun dommere. Det har regeringens normale støtter forstået, men de borgerlige partier sikrer flertallet til endnu et skridt væk fra retsstaten. De skulle skamme sig. De passer ikke på Danmark.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];