Fodbold

Ølstrup kunne være tilfredse med uafgjort mod Skjern

Skjern GFs træner John Pagaard gav ordrer i pausen. På det tidspunkt havde Skjern styret næsten alt, men de fik kun uafgjort mod Ølstrup. Foto: John Thomsen
Med kun to afslutninger inden for målrammen fik Ølstrup G&U det optimale ud af topkampen mod Skjern GF, der spillede det bedste fodbold, men de fik for lidt ud af det.

Ølstrup: To afslutninger inden for målrammen i løbet af 90 minutter. Det var alt, hvad Ølstrup G&U havde i lørdagens hjemmekamp i serie 2 mod Skjern GF.

Men det var nok til point. Kampen endte 1-1, og det kan Ølstrup være ganske godt tilfreds med.

- Det er jeg også. Og det var vi også før kampen. Vi mangler tre-fire mand fra den normale startopstilling, og vi havde blandt andet to mand med på bænken, der slet ikke har spillet i efteråret. Vi var pressede på ressourcer, og da vi samtidig vidste, vi skulle møde et godt hold, så kunne vi sagtens leve med uafgjort, sagde Ølstrups træner Carsten Holm da også efter kampen.

I den første halve times tid var Skjern totalt dominerende. Ølstrup havde stort set ikke bolden, og når de havde den, kom den kun en sjælden gang bare ned midt på Skjerns banehalvdel.

Skjern havde et par skudforsøg, inden Martin Pagaard fik fyret godt af fra kanten af feltet. Den nappede Ølstrups målmand Martin Bigum Nørgaard. Bigum stod en fin kamp med sikre indgreb.

Men han var chanceløs efter 22 minutters spil. Skjern spillede sig totalt igennem. Jacob Ørbæk Juel-Nielsen stak bolden frem til Michael Dawt Bik, der trillede bolden fladt ind ved fjerneste stolpe til 1-0.

Kort efter stoppede dommeren kampen, for at spillerne kunne få en tår vand.

- Med den smule Ølstrup har løbet, så behøver de ikke vand, konstaterede en tilskuer tørt.

Skjern havde fat frem til den halve time, hvor Lasse Harring fik en advarsel. Det gav Ølstrup lidt ro. De fik ikke skabt noget i overtal, og det gjorde de heller ikke efter, Martin Pagaard fik en advarsel 11 minutter senere.

Det var faktisk Skjern, der havde en afslutning. Fra spids vinkel måtte Kian Brasen se Martin Bigum Nørgaard redde.

Skjern var til gengæld ikke farlige for alvor efter pausen. Den sidste skarphed manglede i de afgørende driblinger, afleveringer eller afslutninger fra distancen.

Ølstrup fik heller ikke chancer, da de for tredje gang kom i overtal efter en advarsel til Jonas Fowle. Senere fik Ølstrups Michael Marhauer Jørgensen en advarsel af en dommer, som fik meget kritik, for ingen kunne finde linje i fløjteriet.

Ølstrup blev først farlige, da Skjern fejlede defensivt efter 66 minutters spil. Frederik Tønder mistede meget skidt bolden på venstre back til Thomas Høgsberg, der gik direkte i feltet. Lige som han forsøgte at spille bolden ind mod midten, blev han fældet til klart straffespark af Michael Dawt Bik. Fra pletten udlignede Paw Bjørnkjær. Ikke sikkert - målmand Martin Rasmussen havde hånd på bolden.

Resten af kampen blev en gang sparkeri, og alt lignede 1-1.

Men der kom en sidste chance til Ølstrup i overtiden. Steven Tange Bruun fik en advarsel for en tackling lidt uden for feltet. Paw Bjørnkjær hamrede direkte, men Martin Rasmussen fik blokeret.

- I de første 30 minutter fik vi ikke et ben til jorden. Vi havde aftalt at spille henholdende, men vi blev så defensive, at Skjern fik alt for meget tid og plads til at føre bolden frem på kanterne. Da vi kom i overtal, fik vi justeret, og efter det havde Skjern ikke så meget at komme med af chancer. I anden halvleg var vi bedre med. Indstillingen var god, så jeg er glad for, vi fik det ene point. Så er vi i det mindste stadig ubesejrede, sagde Carsten Holm.

Det samme er Skjern GF.

- Jeg er nu lidt skuffet. Vi dominerede kampen i lang tid, men vi var ikke helt skarpe nok på den sidste tredjedel af banen, så vi fik den aldrig lukket i en fysisk hård fight, sagde Skjerns træner John Pagaard.

Serie 2 pulje 21

Ølstrup G&U-Skjern GF 1-1

Mål: 22. minut: 0-1 ved Michael Dawt Bik. 66. minut: 1-1 ved Paw Bjørnkjær på straffespark. Advarsel til Ølstrups Michael Marhauer Jørgensen efter 55 minutter og til Skjerns Lasse Harring efter 31 minutter, Martin Pagaard efter 42 minutter, Jonas Fowle efter 50 minutter og Steven Tange Bruun efter 91 minutter. Ølstrup skiftede Kasper T. Jensen ind efter 35 minutter for Per Bak, der kom på banen igen i slutfasen, efter 77 minutter kom Søren Mikkelsen på banen for Thomas Høgsberg. Skjern skiftede Erik Rønne Kristensen ud med Steven Tange Bruun efter 31 minutter, efter 34 minutter kom Kian Brasen på banen for Kasper Chopart, og efter 52 minutter kom Kristian Knak på banen for Lasse Harring.

Skjern GFs Kasper Chopart og Ølstrup G&Us træner Carsten Holm fik en snak efter kampen, hvor de var enige om at være utoilfredse med kampens dommer. Foto: John Thomsen
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Voldsom kritik af socialtilsynet i Schuberts Minde-sag: Det lugter af personlig hetz

Læserbrev

Højhuse og højspænding: Master, mandater og meninger

Læserbrev: I et læserbrev i Dagbladet søndag retter Bjarne Nielsen en skarp kritik af politikere i almindelighed og af mig i særdeleshed. Bjarne reflekterer over det forhold, at jeg har stemt for et etagebyggeri i Videbæk og nu personligt rammes af etableringen af 400 KV-ledningen, der antagelig bliver placeret meget tæt på Laugesens Have, hvor jeg er leder og hvor jeg har tjenestebolig med bopælspligt. I læserbrevet tillægger Bjarne Nielsen mig holdninger, jeg aldrig har haft, og udtryk, jeg aldrig har brugt. Jeg mener ikke, etagebyggeriet er uden betydning for de naboer, der bor tættest på. Og jeg har aldrig sagt det. Det ville højne kvaliteten af debatten, hvis Bjarne Nielsen ville holde sig til det, jeg faktisk mener, og det, jeg faktisk har sagt. Jeg har besøgt naboerne til etagebyggeriet. Jeg har talt med dem. Jeg har brugt langt mere tid på modstandere af projektet, end jeg har brugt på projektmagerne. I alle politiske sager mener jeg, det er en pligt at orientere sig grundigt, inden man tager stilling. Det har jeg gjort i den sag. Herefter har jeg taget stilling. I byrådet var der et flertal for etagebyggeriet. Det er mandaterne der tæller. Det er demokrati. Jeg forstår og anerkender fuldstændig de gener, det påfører beboerne på Dalsvinget. Det har jeg sagt gennem hele sagen. Det mener jeg stadig. Alle beslutninger i politik har konsekvenser for de mennesker, der bliver berørt af det. Særligt enhver form for udbygning eller udvikling - af hvad art tænkes kan. Vi ønsker øget bosætning i alle vores byer. Vi ønsker en bedre infrastruktur. Vi ønsker et bedre klima. Vi ønsker bedre og større bygninger til institutioner. Det er altid en knivskarp afvejning af fordele og ulemper. Det er et klassisk politisk dilemma. Vi er valgt til at træffe beslutninger. Det mener jeg, politikere skal gøre - og så i øvrigt tage ansvar for beslutningerne. For så vidt angår anlæg af en 400 KV-ledning tæt på Laugesens Have gælder præcis det samme forhold. Jeg er personlig berørt af projektet al den stund, at min bolig kan blive eksproprieret. Jeg er derfor inhabil i sagen - og må ikke deltage i den politiske behandling af sagen. Det beklager jeg. Men det er vel rimeligt, at politikere afholder sig fra at behandle sager, som de kan have personlige interesser i? Jeg er ansat som leder af Laugesens Have. Her er det min opgave at forsvare de forretningsmæssige interesser på stedet. Laugesens Have og jeg selv forventer at blive behandlet med samme rettigheder og pligter som alle andre borgere eller virksomheder. I den forbindelse vil jeg understrege, at Laugesens Have og jeg må tage de heraf følgende konsekvenser. Det er min mening. Jeg har aldrig sagt andet.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Mindreårig pige udsat for seksuelle overgreb af større dreng på Schuberts Minde

Skjern

Fredagen bød på flere færdselsuheld

Annonce