Annonce
Fodbold

Ølstrup kunne være tilfredse med uafgjort mod Skjern

Skjern GFs træner John Pagaard gav ordrer i pausen. På det tidspunkt havde Skjern styret næsten alt, men de fik kun uafgjort mod Ølstrup. Foto: John Thomsen
Med kun to afslutninger inden for målrammen fik Ølstrup G&U det optimale ud af topkampen mod Skjern GF, der spillede det bedste fodbold, men de fik for lidt ud af det.

Ølstrup: To afslutninger inden for målrammen i løbet af 90 minutter. Det var alt, hvad Ølstrup G&U havde i lørdagens hjemmekamp i serie 2 mod Skjern GF.

Men det var nok til point. Kampen endte 1-1, og det kan Ølstrup være ganske godt tilfreds med.

- Det er jeg også. Og det var vi også før kampen. Vi mangler tre-fire mand fra den normale startopstilling, og vi havde blandt andet to mand med på bænken, der slet ikke har spillet i efteråret. Vi var pressede på ressourcer, og da vi samtidig vidste, vi skulle møde et godt hold, så kunne vi sagtens leve med uafgjort, sagde Ølstrups træner Carsten Holm da også efter kampen.

I den første halve times tid var Skjern totalt dominerende. Ølstrup havde stort set ikke bolden, og når de havde den, kom den kun en sjælden gang bare ned midt på Skjerns banehalvdel.

Skjern havde et par skudforsøg, inden Martin Pagaard fik fyret godt af fra kanten af feltet. Den nappede Ølstrups målmand Martin Bigum Nørgaard. Bigum stod en fin kamp med sikre indgreb.

Men han var chanceløs efter 22 minutters spil. Skjern spillede sig totalt igennem. Jacob Ørbæk Juel-Nielsen stak bolden frem til Michael Dawt Bik, der trillede bolden fladt ind ved fjerneste stolpe til 1-0.

Kort efter stoppede dommeren kampen, for at spillerne kunne få en tår vand.

- Med den smule Ølstrup har løbet, så behøver de ikke vand, konstaterede en tilskuer tørt.

Skjern havde fat frem til den halve time, hvor Lasse Harring fik en advarsel. Det gav Ølstrup lidt ro. De fik ikke skabt noget i overtal, og det gjorde de heller ikke efter, Martin Pagaard fik en advarsel 11 minutter senere.

Det var faktisk Skjern, der havde en afslutning. Fra spids vinkel måtte Kian Brasen se Martin Bigum Nørgaard redde.

Skjern var til gengæld ikke farlige for alvor efter pausen. Den sidste skarphed manglede i de afgørende driblinger, afleveringer eller afslutninger fra distancen.

Ølstrup fik heller ikke chancer, da de for tredje gang kom i overtal efter en advarsel til Jonas Fowle. Senere fik Ølstrups Michael Marhauer Jørgensen en advarsel af en dommer, som fik meget kritik, for ingen kunne finde linje i fløjteriet.

Ølstrup blev først farlige, da Skjern fejlede defensivt efter 66 minutters spil. Frederik Tønder mistede meget skidt bolden på venstre back til Thomas Høgsberg, der gik direkte i feltet. Lige som han forsøgte at spille bolden ind mod midten, blev han fældet til klart straffespark af Michael Dawt Bik. Fra pletten udlignede Paw Bjørnkjær. Ikke sikkert - målmand Martin Rasmussen havde hånd på bolden.

Resten af kampen blev en gang sparkeri, og alt lignede 1-1.

Men der kom en sidste chance til Ølstrup i overtiden. Steven Tange Bruun fik en advarsel for en tackling lidt uden for feltet. Paw Bjørnkjær hamrede direkte, men Martin Rasmussen fik blokeret.

- I de første 30 minutter fik vi ikke et ben til jorden. Vi havde aftalt at spille henholdende, men vi blev så defensive, at Skjern fik alt for meget tid og plads til at føre bolden frem på kanterne. Da vi kom i overtal, fik vi justeret, og efter det havde Skjern ikke så meget at komme med af chancer. I anden halvleg var vi bedre med. Indstillingen var god, så jeg er glad for, vi fik det ene point. Så er vi i det mindste stadig ubesejrede, sagde Carsten Holm.

Det samme er Skjern GF.

- Jeg er nu lidt skuffet. Vi dominerede kampen i lang tid, men vi var ikke helt skarpe nok på den sidste tredjedel af banen, så vi fik den aldrig lukket i en fysisk hård fight, sagde Skjerns træner John Pagaard.

Serie 2 pulje 21

Ølstrup G&U-Skjern GF 1-1

Mål: 22. minut: 0-1 ved Michael Dawt Bik. 66. minut: 1-1 ved Paw Bjørnkjær på straffespark. Advarsel til Ølstrups Michael Marhauer Jørgensen efter 55 minutter og til Skjerns Lasse Harring efter 31 minutter, Martin Pagaard efter 42 minutter, Jonas Fowle efter 50 minutter og Steven Tange Bruun efter 91 minutter. Ølstrup skiftede Kasper T. Jensen ind efter 35 minutter for Per Bak, der kom på banen igen i slutfasen, efter 77 minutter kom Søren Mikkelsen på banen for Thomas Høgsberg. Skjern skiftede Erik Rønne Kristensen ud med Steven Tange Bruun efter 31 minutter, efter 34 minutter kom Kian Brasen på banen for Kasper Chopart, og efter 52 minutter kom Kristian Knak på banen for Lasse Harring.

Annonce
Skjern GFs Kasper Chopart og Ølstrup G&Us træner Carsten Holm fik en snak efter kampen, hvor de var enige om at være utoilfredse med kampens dommer. Foto: John Thomsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Udbud af ambulancekørsel: Den gode idé opstår i samarbejdet

Læserbrev: I løbet af januar tager Region Midtjylland vigtige skridt i retning af at fastlægge fremtidens ambulancekørsel, når der tages stilling til det kommende udbud af kørslen. Der er meget på spil i regionsrådets måde at skrue udbuddet sammen på: Grundlæggende spørgsmål om, hvilken pris og kvalitet borgerne kan få for skattekronerne i de kommende år, og mulighederne for at bruge offentlig-privat samarbejde som driver for innovation i den offentlige sektor. I disse år går en stor generation på pension med udsigt til at leve længere, og færre er tilbage til at forsørge flere. Lige som vi står overfor udfordringer med at få sundhedskronerne til at række, fordi folk lever længere, og flere får kroniske sygdomme. Der er med andre ord grundlag for at tænke nyt og bruge det store potentiale, der ligger i samarbejdet mellem sektorerne, til at få mere for pengene og levere ny og innovative løsninger. De gode ideer og intelligente løsninger på sundhedsområdet er allerede mange – og regionerne er grundlæggende gode til at række ud til offentlig-privat samarbejde i udviklingen af nye innovative teknologier og måder at løse sundhedsudfordringen på. Historisk gælder det også indenfor det akutte og det præhospitale område, hvor vi har set forsøg med el-køretøjer, kunstig intelligens, stabilisering eller færdigbehandling af KOL-patienter. Og mange nye tiltag er for længst implementeret, som for eksempel den elektroniske patientjournal, der optimerer patientforløbet, eller EKG taget allerede i ambulancen, som sikrer, at hjertepatienter kommer til det rigtige hospital. Langt flere bliver i dag hjulpet hurtigere og bedre, fordi den fælles innovation fungerer. Region Midt står overfor de kommende udbud på ambulanceområdet, og her har regionen gode muligheder for at stille krav i udbud til andet og mere end blot økonomien. Udbud bliver dermed en vej til at omsætte innovationen og de smarte løsninger hos leverandørerne til realitet til gavn for borgerne. Man behøver ikke se længere end til Norge, hvor flere kommuner gik sammen om at stille krav om CO2-neutrale byggepladser til leverandørerne i forbindelse med et stort fælles byggeri. På den måde kommer offentlige økonomiske muskler i spil og bliver en driver for innovationen. På samme måde har Region Midtjylland med udbuddet gode muligheder for at skubbe på innovation på sundhedsområdet til patienternes og borgernes fordel.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Skatteborgerne skal se aftalerne: Kommunen betalte én million for lokaler, men brugte kun for 700.000

Annonce