Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Simon Thorborg Jensen til højre fik det straffespark, Ølstrup G&Us Paw Bjørnkjær scorede sejrsmålet til 1-0 på mod Oksbøl. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ølstrup G&Us solide forsvar slog til igen. Denne gang gav det en sejr på 1-0 ude over Oksbøl, og Ølstrup ligger suverænt i spidsen med fire sejre i fire kampe og en målscore på 12-1.

Oksbøl: Ølstrup G&U har hver gang et mål om, at modstanderne ikke må score. Det mål blev indfriet for tredje kamp i træk mandag eftermiddag, hvor Ølstrup vandt 1-0 ude over Oksbøl.

- Dejligt. Det øger bare et holds selvtillid at holde målet rent. Der er kun scoret et enkelt mål mod os i denne sæson, og det var i den første kamp. Det kører godt, sagde Ølstrups træner Carsten Holm, der nu har fire sejre i fire kampe og en fornem målscore på 12-1.

Han havde forberedt sine tropper på en lidt atypisk kamp.

- Oksbøl spiller med fire-fem mand i forsvaret og fire-fem mand fremme. De banker lange bolde af sted hele tiden, og ud fra de bolde forsøger de at lægge pres. At kampen så ydermere blev spillet med frisk blæst på langs af banen, gjorde bare taktikken endnu mere udpræget, fortalte Carsten Holm.

Oksbøl havde medvind i første halvleg. De sendte mange bolde frem, men ikke en eneste gang blev de farlige. Ølstrups målmand Jakob Kamp mente efter kampen, at han ikke havde haft en eneste redning.

- Johnny Jespersen fik et skud blokeret til hjørnespark. Første halvleg var chancefattig. Men det var ok for os at gå til pause med 0-0, sagde Carsten Holm.

I anden halvleg skubbede han sit hold længere frem på banen. Ølstrup tog styringen, og Oksbøl kunne sjældent sparke bolden længere frem end lidt ind på Ølstrups banehalvdel.

Efter 55 minutter fik Johnny Jespersen en friløber, men da han ville spille chancen større, ramte bolden en knold, så det løb ud i ingenting. Kort efter blev Simon T. Jensen fældet til straffespark i kanten af feltet, og Paw Bjørnkjær scorede utroligt sikkert til 1-0.

- Vi sad på resten. Thomas Sand Christensen sendte friløber lige på målmanden, og Daniel Mogensen havde et par muligheder, mens Oksbøl intet havde. En fortjent sejr, sagde Carsten Holm.

Serie 2 pulje 21

Oksbøl-Ølstrup G&U 0-1

Mål: 64. minut: 0-1 ved Paw Bjørnkjær på straffespark. Advarsler til Oksbøl efter 37 og 81 minutter. Ølstrup skiftede Thomas Sand Christensen ind i starten af anden halvleg for Niklas Jul, der i slutfasen afløste Johnny Jespersen, og efter 79 minutter kom Jeppe Christensen på banen for Simon T. Jensen.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce