Annonce
Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Simon Thorborg Jensen til højre fik det straffespark, Ølstrup G&Us Paw Bjørnkjær scorede sejrsmålet til 1-0 på mod Oksbøl. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ølstrup G&Us solide forsvar slog til igen. Denne gang gav det en sejr på 1-0 ude over Oksbøl, og Ølstrup ligger suverænt i spidsen med fire sejre i fire kampe og en målscore på 12-1.

Oksbøl: Ølstrup G&U har hver gang et mål om, at modstanderne ikke må score. Det mål blev indfriet for tredje kamp i træk mandag eftermiddag, hvor Ølstrup vandt 1-0 ude over Oksbøl.

- Dejligt. Det øger bare et holds selvtillid at holde målet rent. Der er kun scoret et enkelt mål mod os i denne sæson, og det var i den første kamp. Det kører godt, sagde Ølstrups træner Carsten Holm, der nu har fire sejre i fire kampe og en fornem målscore på 12-1.

Han havde forberedt sine tropper på en lidt atypisk kamp.

- Oksbøl spiller med fire-fem mand i forsvaret og fire-fem mand fremme. De banker lange bolde af sted hele tiden, og ud fra de bolde forsøger de at lægge pres. At kampen så ydermere blev spillet med frisk blæst på langs af banen, gjorde bare taktikken endnu mere udpræget, fortalte Carsten Holm.

Oksbøl havde medvind i første halvleg. De sendte mange bolde frem, men ikke en eneste gang blev de farlige. Ølstrups målmand Jakob Kamp mente efter kampen, at han ikke havde haft en eneste redning.

- Johnny Jespersen fik et skud blokeret til hjørnespark. Første halvleg var chancefattig. Men det var ok for os at gå til pause med 0-0, sagde Carsten Holm.

I anden halvleg skubbede han sit hold længere frem på banen. Ølstrup tog styringen, og Oksbøl kunne sjældent sparke bolden længere frem end lidt ind på Ølstrups banehalvdel.

Efter 55 minutter fik Johnny Jespersen en friløber, men da han ville spille chancen større, ramte bolden en knold, så det løb ud i ingenting. Kort efter blev Simon T. Jensen fældet til straffespark i kanten af feltet, og Paw Bjørnkjær scorede utroligt sikkert til 1-0.

- Vi sad på resten. Thomas Sand Christensen sendte friløber lige på målmanden, og Daniel Mogensen havde et par muligheder, mens Oksbøl intet havde. En fortjent sejr, sagde Carsten Holm.

Serie 2 pulje 21

Oksbøl-Ølstrup G&U 0-1

Mål: 64. minut: 0-1 ved Paw Bjørnkjær på straffespark. Advarsler til Oksbøl efter 37 og 81 minutter. Ølstrup skiftede Thomas Sand Christensen ind i starten af anden halvleg for Niklas Jul, der i slutfasen afløste Johnny Jespersen, og efter 79 minutter kom Jeppe Christensen på banen for Simon T. Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

Annonce