Annonce
Fodbold

Ølstrup gik målamok: Topholdet jagter oprykningschancen

Kasper Thorborg bombede lørdag, da han med fire mål holdt Ølstrup i toppen af siere 2. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Storsejr satte Ølstrup godt i gang med den sidste halvdel af foråret. Topholdet skal nu smide seks point for ikke at ryge i oprykningsplayoff.
Annonce

ESBJERG: Oprykningschancerne fik lørdag et nøk opad for Ølstrup G & U. Topholdet i serie 2 tæskede nemlig BK-06 Esbjerg fra bunden af rækken med 7-2 på udebane, samtidig med Skjern GF mistede chancen for at koble sig på topfeltet i rækken, da de grønblusede tabte til nummer to fra Esbjerg IF 92.

Selvom Ølstrup kunne have håbet på lidt hjælp fra Skjern i duellen om førstepladsen, der giver direkte oprykning, kan Ølstrup omvendt glæde sig over, at der nu er seks point ned til nummer tre i rækken fra Grindsted og ni point ned til Skjern som nummer fire.

Nu hvor Ølstrup og Esbjerg IF 92 er trukket fra forfølgerne i toppen, tror Ølstrup på chancen for som minimum at tage den andenplads, der giver playoffkampe om at rykke op i serie 1.

- Slutprogrammet ser stadigvæk fornuftig ud, for vi har fire hjemmekampe i de sidste seks kampe. Kan vi holde vores fokus og koncentration, ser det fornuftigt ud, siger Ølstrup-træner Carsten Holm.

Vi kunne nemt have rundet et tocifret antal mål.

Carsten Holm, træner, Ølstrup G & U

Annonce

Har klaret sig bedre end håbet

De sidste to halvsæsoner i serie 2 har Ølstrup blandet sig i topstriden med en plads som nummer tre og to. Inden foråret håbede man så på at kunne holde sig til i toppen igen.

Efter otte runder har Ølstrup hentet 20 point uden at have tabt. Dermed er man det eneste ubesejrede hold i puljen.

- Vi ville gerne bygge på de to sidste halvsæsoner. Det er også lykkedes - og så lidt mere til, siger Carsten Holm.

Annonce

Kunne have vundet endnu større

Det begyndt ellers lunkent lørdag for Ølstrup. For efter et kvarter kom man bagud 1-0 i Esbjerg, efter det esbjergensiske hjemmehold havde haft et overtag. Men som kampen skred frem, lykkedes Ølstrup med at holde bedre fast i bolden og at få hjemmeholdet ud at løbe.

Det kostede for mange kræfter for BK-06 Esbjerg, og Ølstrups fysiske overtag blev mere og tydeligt. I første halvlegs sidste 10 minutter nettede Ølstrup to gange. Kampbilledet fortsatte efter pausen, hvor esbjergenserne også trak flere gule kort og derfor blev nødt til at spille i undertal flere gange.

Efter 90 minutter stod Ølstrup med en storsejr på 7-2, og især Kasper Thorborg drev gæk med esbjergenserne. Fire gange nettede Ølstrups skarpretter. Faktisk kunne Ølstrup have vundet endnu større, for både Per Bak, Johnny Jespersen og Simon Thorborg havde åbne chancer i løbet af kampen.

- Vi kunne nemt have rundet et tocifret antal mål, siger Carsten Holm.

Serie 2 pulje 21

BK-06 Esbjerg - Ølstrup G & U 2-7

1-0 ved Emir Music efter 17 minutter.

1-1 ved Kasper Thorborg efter 37 minutter. Kristian Drest snører tre mand på kanten, rykker mod baglinjen og spiller bolden skråt bagud i feltet til Kasper Thorborg.

1-2 ved Johnny Jespersen efter 45 minutter. Thomas Sand vinder hovedstødsduel på midten, så bolden lander hos Johnny Jespersen. Han tager et par træk, rykker til højre og sparker fladt i modsatte hjørne.

1-3 ved Kasper Thorborg efter 57 minutter. Simon Thorborg spiller ham fri.

1-4 ved Kasper Thorborg efter 62 minutter. Karsten Schmidt spiller ham fri på kanten, inden Kasper Thorborg tager træk ind i banen og skyder koldblodigt forbi målmand.

1-5 ved Per Bak efter 66 minutter. Ølstrup slår kontra i overtal og bliver to alene med målmanden. Thomas Sand triller den uselvisk til Per Bak, som scorer nemt.

2-5 ved Emre Karacelik efter 80 minutter.

2-6 ved Per Bak efter 83 minutter. En friløber i overtal.

2-7 ved Kasper Thorborg efter 85 minutter. Målmageren får bolden i venstre side, tager den med og placerer bolden i modsatte målhjørne med et indersidespark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Annonce