Annonce
Fodbold

Ølstrup G&U trækker fra i toppen med ny sejr

Daniel Mogensen var endnu en gang på pletten for Ølstrup G&U. han lukkede kampen med målet til 2-0 kort før tid. Foto: Jørgen Kirk
Endnu en gang holdt Ølstrup G&Us defensiv nullet, og så var to scoringer til hjemmeholdet nok til at sikre en fortjent sejr på 2-0 i topkampen mod Esbjerg IF 92 i serie 2.

Ølstrup: Ølstrup G&Us solide defensiv holdt stand igen, da Esbjerg IF 92 var på besøg i topkampen lørdag eftermiddag. For fjerde gang af seks mulige holdt Ølstrup nullet, og så var to scoringer til hjemmeholdet rigeligt til at sikre tre vigtige point. Nu ligger Ølstrup solidt på førstepladsen med tre point mere end Grindsted på andenpladsen. Netop de to hold skal mødes i Grindsted på fredag.

- Ja det var en god sejr. Rigtig god endda. Vi spillede en fin kamp med flere gode momenter, og så stod vi bare solidt defensivt. Ikke bare de fire bageste men alle mand hjalp til, fortalte Ølstrups træner Carsten Holm.

Ølstrup satsede på at få medvind i første halvleg, og anfører Nikolaj Bonde vandt endelig lodtrækningen, så Ølstrup kunne starte med højt pres helt som ønsket.

- Vi lagde virkelig hårdt ud. Vi pressede spillet frem, og vi holdt Esbjerg væk fra åbne chancer. De var kun nærgående på dødbolde, og det gav da et par hovedstød forbi mål. Men det var aldrig sådan, at målmand Jakob Kamp skulle ud i en redning, fortalte Carsten Holm.

Ølstrup skabte heller ikke noget særligt. Der var nogle gode bolde i dybden, men det blev ikke farligt for alvor. Ikke før det blev 1-0 efter 36 minutters spil. Emil Green fik bolden lidt ude i den ene side. Han tog nogle træk på tværs ind i banen, inden Emil Green fra omkring 25 meters afstand fyrede et flot fladt langskud i mål.

- En super scoring. Emil Green blev da også kampens spiller med otte stemmer, fortalte Carsten Holm.

Inden pausen forsøgte Niklas Jul sig med en afslutning, men bolden tog overkanten af overliggeren.

Et forsøg på overkanten af overliggeren var også det nærmeste, Esbjerg kom en scoring efter pausen. Det var på hovedstød efter en dødbold.

- Resten havde vi meget godt styr på. Ikke engang i medvind kunne Esbjerg for alvor sætte os under pres. Men da der kun stod 1-0, var det da spændende nok, sagde Carsten Holm.

Daniel Mogensen havde et enkelt forsøg fra spids vinkel som det bedste, inden kampen blev lukket kort før tid. Nikolaj Bonde brød Esbjergs opspil midt på egen banehalvdel. Efter et par træk smed han bolden frem til Daniel Mogensen, der lige afdriblede en mand, inden bolden blev sendt i mål til 2-0 med en kontrolleret afslutning med indersiden.

- Godt at holde buret rent igen i endnu en chancefattig kamp. Nu bliver det spændende at se, om vi kan holde nullet igen i Grindsted, og om vi kan få scoret på deres forsvar, for de har kun lukket tre mål ind i seks kampe. Den kamp er meget vigtig for begge hold, sagde Carsten Holm.

Serie 2 pulje 21

Ølstrup G&U-Esbjerg IF 92 2-0

Mål: 36. minut: 1-0 ved Emil Green. 90. minut: 2-0 ved Daniel Mogensen. En advarsel til Ølstrups Per Bak efter 76 minutter og en advarsel til Esbjerg efter 83 minutter. Ølstrup skiftede en skadet Simon T. Jensen ud med Karsten Schmidt efter 12 minutter, efter 64 minutter kom Per Bak på banen for Kasper T. Jensen, og efter 69 minutter kom Jeppe Christensen på banen for Thomas Sand Christensen.

Paw Bjørnkjær hopper ellevild i armende på målscorer Emil Green, der netop har scoret til 1-0 på en flot solopræstation. Foto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce