Annonce
Fodbold

Ølstrup skal have hjælp af Skjern GF for at nå andenpladsen

Thomas Sand Christensen scorede et smukt mål for Ølstrup G&U i sejren over Jerne. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Efter sejr hjemme på 3-0 over Jerne kan Ølstrup G&U nå andenpladsen og oprykningskampe, men det kræver hjælp fra Skjern GF, der skal slå Grindsted i sidste spillerunde.

Ølstrup: - Vi har en lille chance for at snuppe andenpladsen, og den chance går vi efter. Men det kræver altså, at Skjern slår Grindsted i sidste runde, og at vi så selv slår Tjæreborg.

Sådan sagde Ølstrups træner Carsten Holm, efter Ølstrup søndag hentede den ventede sejr hjemme over bundholdet Jerne. 3-0 blev det efter 0-0 ved pausen.

Første halvleg blev ret speciel, selv om den var uden mål.

- Efter kort tid måtte Kasper Dyrby udgå med en skade. Han blev hentet af en ambulance, fordi vi frygtede, han havde punkteret en lunge og brækket ribben, og han kastede blod op. Senere måtte Niklas Jul udgå med en skade, så det hele var faktisk lidt trist, fortalte Carsten Holm.

På banen havde Daniel Mogensen et par tilbud på hovedstød, der var enkelte skud udefra, men der var ikke åbne chancer. Ølstrup sad på spillet, og Jerne havde kun et par kontramuligheder.

- I pausen snakkede vi om, vi skulle køre på i højt tempo. Jerne begyndte at se møde ud. Det passede. Vi sad totalt på anden halvleg, og vi havde chancer til seks mål, selv om vi blev trætte på en meget tung bane, fortalte Carsten Holm.

Daniel Mogensen fik scoret til 1-0 i to forsøg efter godt opspil af Paw Bjørnkjær og Michael Marhauer Jørgensen. Lidt senere vred Thomas Sand Christensen sig fri af en tackling, hvor efter bolden smukt blev sendt i målhjørnet. Kort før tid scorede Paw Bjørnkjær på en bold skråt bagud i feltet fra Per Bak.

Serie 2 pulje 21

Ølstrup G&U-Jerne 3-0

Mål: 53. minut: 1-0 ved Daniel Mogensen. 58. minut: 2-0 ved Thomas Sand Christensen. 88. minut: 3-0 ved Paw Bjørnkjær. En advarsel til Ølstrups Nikolaj Bonde efter 90 minutter og advarsler til Jerne efter 18 og 90 minutter. Ølstrup skiftede en skadet Kasper Dyrby ud med Michael Marhauer Jørgensen efter tre minutter, efter 15 minutter afløste Kasper T. Jensen en skadet Niklas Jul, og efter 60 minutter kom Per Bak på banen for Thomas Sand Christensen, der kom på banen igen senere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce