Fodbold

Ølstrup G&U satte Skjern GF på plads

Ølstrups Daniel Mogensen var meget afgørende i lokalopgøret mod Skjern. Daniel Mogensen spillede en meget stor kamp med tre flotte mål i Ølstrups sejr på 5-0. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Med god fysik, masser af vilje og stor effektivitet foran mål afgjorde Ølstrup G&U topkampen mod Skjern GF i serie 2. Ølstrup vandt fortjent 5-0.

Ølstrup: Skjern GFs oprykkere blev i den grad sat på plads af Ølstrup G&U, da de to hold spillede lokalt topopgør på Ølstrup Stadion fredag aften. 5-0 til Ølstrup sluttede det.

Fysisk styrke, større vilje og stor effektivitet var de ting, Ølstrups rutinerede mandskab afgjorde kampen på mod Skjerns unge tropper, der tydeligt ikke var meget for den kontante stil.

Men nu fik kampen også et perfekt forløb for Ølstrup med scoringer meget tidligt i begge halvlege.

Den første kom allerede i det andet minut. Kristian Knak hægtede lige akkurat Johnny Jespersen helt ude i kanten af feltet. Paw Bjørnkjær scorede fladt på straffesparket.

Derfra var spillet ganske lige. Ølstrup pressede i perioder højt, og de havde et lille overtag. Men det var ikke sådan, at Skjern ikke var med i kampen. Et hovedstød tæt forbi mål fra Lasse Harring var ganske godt. Senere var et fint angreb i højre side med bold skråt bagud fra Martin Pagaard til Lasse Harring tæt på at give scoring, men Ølstrups stærke målmand Jakob Kamp reddede med en fodparade, og Mikkel Præsts forsøg på riposten blev blokeret.

Ølstrup spillede sig også igennem til to fine chancer. Først fik Kristian Drest en friløber, som han afsluttede skidt på. Kort efter var det Johnny Jespersen, der sendte Daniel Mogensen alene af sted, og Daniel Mogensen var sikkerheden selv med scoring til 2-0.

Hvis Skjern havde håb om at vende kampen efter pausen, forsvandt det håb på mindre end et minut. Ølstrup slap igennem i højre side. På en bold skråt bagud fyrede Daniel Mogensen af, og skuddet blev rettet af i forsvaret, så målmand Martin Rasmussen var chanceløs. 3-0.

Mikkel Præst havde et langskud på overliggeren, og der var en løs chance mere efter en dødbold, men alt i alt var Ølstrup farligere og mere effektiv.

Daniel Mogensen sled sig flot fri, hvor efter han hamrede bolden i mål via indersiden af nærmeste stolpe til 4-0. En helt fri Simon T. Jensen scorede på hovedstød ved bagstolpen til 5-0 efter frispark fra Paw Bjørnkjær. Per Bak brændte senere alene igennem.

- Vi spillede en rigtig fin kamp med fuld fokus og gode mål. Og så er det klart, det var godt at føre 2-0 ved pausen efter en lige første halvleg, hvor efter vi satte trumf på med målet lige efter pausen, sagde Ølstrups træner Carsten Holm.

- Vi tabte til et bedre hold. Ølstrup var effektive til at straffe vore fejl, og de lukkede kampen med målet til 3-0. Lærepenge til os, sagde Skjerns træner John Pagaard.

Serie 2 pulje 21

Ølstrup G&U-Skjern GF 5-0

Mål: 2. minut: 1-0 ved Paw Bjørnkjær på straffespark. 35. minut: 2-0 ved Daniel Mogensen. 46. minut: 3-0 ved Daniel Mogensen. 53. minut: 4-0 ved Daniel Mogensen. 62. minut: 5-0 ved Simon T. Jensen. Advarsel til Ølstrups Jeppe Christensen efter 71 minutter og til Skjerns Steven Bruun efter 69 minutter. Ølstrup skiftede Thomas Sand Christensen ind i pausen for Niklas Jul, efter 67 minutter kom Jeppe Christensen på banen for Karsten Schmidt, og i slutfasen kom Per Bak på banen for Simon T. Jensen. Skjern skiftede en skadet Frederik Akselsen ud med Martin Pagaard efter 27 minutter, og i pausen kom Michael Bik og Nicolai Bro Iversen på banen for Kristian Knak og Simon Pagaard.

0/0
Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF