Fodbold

Ølstrup G&U satte Skjern GF på plads

Ølstrups Daniel Mogensen var meget afgørende i lokalopgøret mod Skjern. Daniel Mogensen spillede en meget stor kamp med tre flotte mål i Ølstrups sejr på 5-0. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Med god fysik, masser af vilje og stor effektivitet foran mål afgjorde Ølstrup G&U topkampen mod Skjern GF i serie 2. Ølstrup vandt fortjent 5-0.

Ølstrup: Skjern GFs oprykkere blev i den grad sat på plads af Ølstrup G&U, da de to hold spillede lokalt topopgør på Ølstrup Stadion fredag aften. 5-0 til Ølstrup sluttede det.

Fysisk styrke, større vilje og stor effektivitet var de ting, Ølstrups rutinerede mandskab afgjorde kampen på mod Skjerns unge tropper, der tydeligt ikke var meget for den kontante stil.

Men nu fik kampen også et perfekt forløb for Ølstrup med scoringer meget tidligt i begge halvlege.

Den første kom allerede i det andet minut. Kristian Knak hægtede lige akkurat Johnny Jespersen helt ude i kanten af feltet. Paw Bjørnkjær scorede fladt på straffesparket.

Derfra var spillet ganske lige. Ølstrup pressede i perioder højt, og de havde et lille overtag. Men det var ikke sådan, at Skjern ikke var med i kampen. Et hovedstød tæt forbi mål fra Lasse Harring var ganske godt. Senere var et fint angreb i højre side med bold skråt bagud fra Martin Pagaard til Lasse Harring tæt på at give scoring, men Ølstrups stærke målmand Jakob Kamp reddede med en fodparade, og Mikkel Præsts forsøg på riposten blev blokeret.

Ølstrup spillede sig også igennem til to fine chancer. Først fik Kristian Drest en friløber, som han afsluttede skidt på. Kort efter var det Johnny Jespersen, der sendte Daniel Mogensen alene af sted, og Daniel Mogensen var sikkerheden selv med scoring til 2-0.

Hvis Skjern havde håb om at vende kampen efter pausen, forsvandt det håb på mindre end et minut. Ølstrup slap igennem i højre side. På en bold skråt bagud fyrede Daniel Mogensen af, og skuddet blev rettet af i forsvaret, så målmand Martin Rasmussen var chanceløs. 3-0.

Mikkel Præst havde et langskud på overliggeren, og der var en løs chance mere efter en dødbold, men alt i alt var Ølstrup farligere og mere effektiv.

Daniel Mogensen sled sig flot fri, hvor efter han hamrede bolden i mål via indersiden af nærmeste stolpe til 4-0. En helt fri Simon T. Jensen scorede på hovedstød ved bagstolpen til 5-0 efter frispark fra Paw Bjørnkjær. Per Bak brændte senere alene igennem.

- Vi spillede en rigtig fin kamp med fuld fokus og gode mål. Og så er det klart, det var godt at føre 2-0 ved pausen efter en lige første halvleg, hvor efter vi satte trumf på med målet lige efter pausen, sagde Ølstrups træner Carsten Holm.

- Vi tabte til et bedre hold. Ølstrup var effektive til at straffe vore fejl, og de lukkede kampen med målet til 3-0. Lærepenge til os, sagde Skjerns træner John Pagaard.

Serie 2 pulje 21

Ølstrup G&U-Skjern GF 5-0

Mål: 2. minut: 1-0 ved Paw Bjørnkjær på straffespark. 35. minut: 2-0 ved Daniel Mogensen. 46. minut: 3-0 ved Daniel Mogensen. 53. minut: 4-0 ved Daniel Mogensen. 62. minut: 5-0 ved Simon T. Jensen. Advarsel til Ølstrups Jeppe Christensen efter 71 minutter og til Skjerns Steven Bruun efter 69 minutter. Ølstrup skiftede Thomas Sand Christensen ind i pausen for Niklas Jul, efter 67 minutter kom Jeppe Christensen på banen for Karsten Schmidt, og i slutfasen kom Per Bak på banen for Simon T. Jensen. Skjern skiftede en skadet Frederik Akselsen ud med Martin Pagaard efter 27 minutter, og i pausen kom Michael Bik og Nicolai Bro Iversen på banen for Kristian Knak og Simon Pagaard.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Redningsaktion på fjorden: Lys fra mobiltelefon reddede ung sejler

Skjern

Mand omkom i solouheld i morges: Blev erklæret død på stedet

Ringkøbing

Vandringsmænd slog deres egen rekord: Fynboer indsamlede 85.553 kroner til kritisk syge børn

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Testmøllesag i nye problemer: Skal finde 20 millioner til lovet lufthavnsudstyr

112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Sommerland

’Lille Louisiana’ ligger i Videbæk: Jeg blev helt imponeret, da jeg så bygningen

Annonce