Fodbold

Ølstrup G&U overvandt rødt kort og slog Videbæk IF 2-0

Ølstrup G&Us Emil Green i midten var sit holds bedste spiller, da Ølstrup vandt lokalopgøret over Videbæk IF med 2-0. Foto: Jørgen Kirk
Selv om Ølstrup G&Us Kasper T. Jensen fik direkte rødt kort i første halvleg, lykkedes det Ølstrup at snuppe tre point på to mål i undertal i lokalopgøret i serie 2.

Videbæk: Trods en mand i undertal i omkring en time lykkedes det for Ølstrup G&U at vinde lokalopgøret ude mod Videbæk IF med 2-0.

- Ja det var godt nok en flot præstation af spillerne. Jeg er meget tilfreds, lød det ikke underligt fra Ølstrups træner Carsten Holm efter kampen.

Omvendt var Videbæks træner Ruben Nielsen knap så tilfreds.

- Ud fra chancer var det ok, Ølstrup vandt. Jeg synes dog, vi spillede bedst, og vi havde bolden meget. At vi så ikke kunne udnytte, at vi var så meget i overtal, det er selvfølgelig ikke godt nok, sagde Ruben Nielsen.

På en 'lorte bane', som Ruben Nielsen kaldte det, så blev det lidt en kamp, som han havde frygtet det.

- Det var ikke let at spille poleret. I stedet blev det en kamp på fisk og lange bolde, og i det spil ved vi, at vi vil få det svært mod Videbæk, forklarede Ruben Nielsen.

- Vi var godt forberedte på, det blev sådan en kamp, så det passede os ganske fint, understregede Carsten Holm.

I første minut var Kasper T. Jensen tæt på scoring på hovedstød, men bolden gik til Videbæks held i sidenettet.

Efter fem minutter burde Dennis Rabjerg have scoret, men tæt under mål sendte han et hovedstød over.

- Vi havde også et par fine chancer til Jesper Lystbæk og Morten Martinsen, mens Ølstrup ikke uventet var nærgående på dødbolde. Vi var bedst på bolden, sagde Ruben Nielsen.

11 minutter før pausen kom et dramatisk højdepunkt. I forbindelse med et hjørnespark til Ølstrup var der noget riven og flåen inde foran mål, og det endte med frispark til Videbæk.

- Så kaldte linjedommeren dommeren ud til sig, og dommeren vendte tilbage og gav Kasper T. Jensen direkte rødt kort. Kasper var ikke i nærheden af situationen. Det var mystisk, og da vi kort efter fik en advarsel, følte jeg os lidt forfulgt, fortalte Carsten Holm.

Selv med to mand i overtal fik Videbæk ikke skabt noget.

- Ølstrup pakkede sig selvfølgelig ned, og resten af kampen satsede de på omstillinger. Selv om situationen så rimelig ud for os, så stod jeg og tænkte, at bare vi kunne holde 0-0. Vi manglede seks mand i forhold til efteråret, og vi begyndte at løbe tør for kræfter, da ikke alle er i kampform. Vi skulle til at skifte ud, så vi havde det svært, fortalte Ruben Nielsen.

Efter 69 minutter var hjemmeholdet dog tæt på at komme foran. Lasse Gade havde et fremragende forsøg mod målhjørnet, men målmand Jakob Kamp reddede flot.

Lidt senere kom Ølstrup på 1-0. Nicklas Jul fik fint spillet bolden diagonalt til en fremstormende Kristian Drest, der på sin friløber scorede ganske sikkert.

I slutfasen blev kampen lukket. Jeppe Christensen fik et indlæg rettet så meget af i Videbæks forsvar, at det blev 2-0 på et selvmål.

Serie 2 pulje 21

Videbæk IF-Ølstrup G&U 0-2

Mål: 76. minut: 0-1 ved Kristian Drest. 93. minut: 0-2 på selvmål. Direkte rødt kort til Ølstrups Kasper T. Jensen efter 34 minutter og en advarsel til Ølstrups Kristian Drest efter 40 minutter. Videbæk skiftede Morten Martinsen ud med Tobias Kynde efter 60 minutter, efter 65 minutter blev Mikkel Nørlund sat på banen for Daniel Kynde, og efter 75 minutter kom Steffen Rud på banen for Dang Jensen. Ølstrup skiftede Per Bak ud i pausen for Jeppe Christensen.

Dennis Rabjerg header over mål på en stor chance i kampens start. Ølstrups målmand Jakob Kamp havde senere i kampen en rigtig flot redning på forsøg fra Lasse Gade. Foto: Jørgen Kirk
0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Redningsaktion på fjorden: Lys fra mobiltelefon reddede ung sejler

Skjern

Mand omkom i solouheld i morges: Blev erklæret død på stedet

Ringkøbing

Vandringsmænd slog deres egen rekord: Fynboer indsamlede 85.553 kroner til kritisk syge børn

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Testmøllesag i nye problemer: Skal finde 20 millioner til lovet lufthavnsudstyr

112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Sommerland

’Lille Louisiana’ ligger i Videbæk: Jeg blev helt imponeret, da jeg så bygningen

Annonce