Annonce
Fodbold

Ølstrup G&U overvandt rødt kort og slog Videbæk IF 2-0

Ølstrup G&Us Emil Green i midten var sit holds bedste spiller, da Ølstrup vandt lokalopgøret over Videbæk IF med 2-0. Foto: Jørgen Kirk
Selv om Ølstrup G&Us Kasper T. Jensen fik direkte rødt kort i første halvleg, lykkedes det Ølstrup at snuppe tre point på to mål i undertal i lokalopgøret i serie 2.

Videbæk: Trods en mand i undertal i omkring en time lykkedes det for Ølstrup G&U at vinde lokalopgøret ude mod Videbæk IF med 2-0.

- Ja det var godt nok en flot præstation af spillerne. Jeg er meget tilfreds, lød det ikke underligt fra Ølstrups træner Carsten Holm efter kampen.

Omvendt var Videbæks træner Ruben Nielsen knap så tilfreds.

- Ud fra chancer var det ok, Ølstrup vandt. Jeg synes dog, vi spillede bedst, og vi havde bolden meget. At vi så ikke kunne udnytte, at vi var så meget i overtal, det er selvfølgelig ikke godt nok, sagde Ruben Nielsen.

På en 'lorte bane', som Ruben Nielsen kaldte det, så blev det lidt en kamp, som han havde frygtet det.

- Det var ikke let at spille poleret. I stedet blev det en kamp på fisk og lange bolde, og i det spil ved vi, at vi vil få det svært mod Videbæk, forklarede Ruben Nielsen.

- Vi var godt forberedte på, det blev sådan en kamp, så det passede os ganske fint, understregede Carsten Holm.

I første minut var Kasper T. Jensen tæt på scoring på hovedstød, men bolden gik til Videbæks held i sidenettet.

Efter fem minutter burde Dennis Rabjerg have scoret, men tæt under mål sendte han et hovedstød over.

- Vi havde også et par fine chancer til Jesper Lystbæk og Morten Martinsen, mens Ølstrup ikke uventet var nærgående på dødbolde. Vi var bedst på bolden, sagde Ruben Nielsen.

11 minutter før pausen kom et dramatisk højdepunkt. I forbindelse med et hjørnespark til Ølstrup var der noget riven og flåen inde foran mål, og det endte med frispark til Videbæk.

- Så kaldte linjedommeren dommeren ud til sig, og dommeren vendte tilbage og gav Kasper T. Jensen direkte rødt kort. Kasper var ikke i nærheden af situationen. Det var mystisk, og da vi kort efter fik en advarsel, følte jeg os lidt forfulgt, fortalte Carsten Holm.

Selv med to mand i overtal fik Videbæk ikke skabt noget.

- Ølstrup pakkede sig selvfølgelig ned, og resten af kampen satsede de på omstillinger. Selv om situationen så rimelig ud for os, så stod jeg og tænkte, at bare vi kunne holde 0-0. Vi manglede seks mand i forhold til efteråret, og vi begyndte at løbe tør for kræfter, da ikke alle er i kampform. Vi skulle til at skifte ud, så vi havde det svært, fortalte Ruben Nielsen.

Efter 69 minutter var hjemmeholdet dog tæt på at komme foran. Lasse Gade havde et fremragende forsøg mod målhjørnet, men målmand Jakob Kamp reddede flot.

Lidt senere kom Ølstrup på 1-0. Nicklas Jul fik fint spillet bolden diagonalt til en fremstormende Kristian Drest, der på sin friløber scorede ganske sikkert.

I slutfasen blev kampen lukket. Jeppe Christensen fik et indlæg rettet så meget af i Videbæks forsvar, at det blev 2-0 på et selvmål.

Serie 2 pulje 21

Videbæk IF-Ølstrup G&U 0-2

Mål: 76. minut: 0-1 ved Kristian Drest. 93. minut: 0-2 på selvmål. Direkte rødt kort til Ølstrups Kasper T. Jensen efter 34 minutter og en advarsel til Ølstrups Kristian Drest efter 40 minutter. Videbæk skiftede Morten Martinsen ud med Tobias Kynde efter 60 minutter, efter 65 minutter blev Mikkel Nørlund sat på banen for Daniel Kynde, og efter 75 minutter kom Steffen Rud på banen for Dang Jensen. Ølstrup skiftede Per Bak ud i pausen for Jeppe Christensen.

Dennis Rabjerg header over mål på en stor chance i kampens start. Ølstrups målmand Jakob Kamp havde senere i kampen en rigtig flot redning på forsøg fra Lasse Gade. Foto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce