Annonce
Fodbold

Ølstrup må vente en uge med at rykke op

Nikolaj Bonde blev fiberskadet, da Ølstrup G&U løb ind i sæsonens første nederlag. Ølstrup tabte topkampen mod Esbjerg IF 92 med 4-2. Også målmand Jakob Kamp blev slemt skadet. Arkivfoto: Jørgen Kirk.
Ølstrup G&Us første matchbold for at rykke op i serie 1 blev misbrugt, da Ølstrup tabte topkampen ude mod Esbjerg IF 92 med 4-2. Ydermere fik Ølstrup målmand Jakob Kamp og forsvarsstyrmand Nikolaj Bonde så skadet, de ikke kommer med på lørdag.

Esbjerg: Sæsonens første nederlag og to mand så slemt skadet, de ikke kommer med i den afgørende topkamp hjemme mod Grindsted i sidste spillerunde.

Det var de nedslående kendsgerninger for Ølstrup G&U, efter de havde tabt topkampen ude mod Esbjerg IF 92 med 4-2.

- Ja det var en slem dag på mange måder, fortalte Ølstrups træner Carsten Holm.Første slag fik Ølstrup, da Nikolaj Bonde måtte gå ud med en slem fiberskade.

Så var der opmuntring umiddelbart efter. Daniel Mogensen forlængede en lang bold frem fra Kasper T. Jensen. Kasper Dyrby kom stormende i dybden, og fra spids vinkel hamrede Kasper Dyrby flot bolden i mål til 1-0.

Så fulgte næste slag.

- To mand gik hårdt til målmand Jakob Kamp, der landede så uheldig på en skulder, at den gik af led. Han måtte en tur på sygehuset, hvor han måtte i narkose, fordi det var svært at sætte skulderen på plads igen, fortalte Carsten Holm.

Jeppe Christensen kom på mål, og så måtte Ølstrup ellers rokere noget rundt.

- Vi var lidt groggy i den periode. Så et eller andet sted kunne vi ikke sige noget til, at Esbjerg bragte sig foran. Det var bare lidt træls, at de scorede på ting, vi godt vidste, de ville satse på. Og det var ikke Jeppe Christensens skyld. Jeppe stod godt, og han reddede et par friløbere, fortalte Carsten Holm, der håber på at overtale veteranen Martin Bigum Nørgaard til at tage en kamp i målet på lørdag mod Grindsted.

I pausen var Ølstrup ved rimeligt mod. Kunne man få lukket ned for Esbjergs lange bolde, kunne det godt give point.

Og Ølstrup fik da også udlignet. På frispark lidt uden for feltet scorede Paw Bjørnkjær til 2-2, da hans afslutning blev rettet af i forsvaret.

Der gik dog ikke lang tid, inden Esbjerg snittede bolden i mål efter hjørnespark.

- Igen noget vi havde snakket om. Nå men vi forsøgte at presse på, og det gav Esbjerg kontramuligheder. Kort efter kom de på 4-2, hvor vi mente, der var offside. Vi var i det hele taget noget trætte af dommeren, der på ingen måde var med os, for at sige det pænt, fortalte Carsten Holm.

Heldigvis har Ølstrup en chance mere, når Grindsted kommer på besøg på lørdag. Men let bliver det ikke uden de to skadede stamspillere, der vil blive savnet i Ølstrups defensiv, der inden lørdag har været utrolig solid i denne sæson.

Serie 2 pulje 21

Esbjerg IF 92-Ølstrup G&U 4-2

Mål: 16. minut: 0-1 ved Kasper Dyrby. 23. minut: 1-1. 40. minut: 2-1. 74. minut: 2-2 ved Paw Bjørnkjær. 78. minut: 3-2. 84. minut: 4-2. En advarsel til Ølstrups Paw Bjørnkjær efter 80 minutter. Ølstrup skiftede en fiberskadet Nikolaj Bonde ud efter 15 minutter med Thomas Sand Christensen, lidt senere må en skulderskadet målmand Jakob Kamp skiftes ud med Jeppe Christensen, og efter 52 minutter kom Per Bak på banen for Kasper T. Jensen, der senere kom på banen igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

Annonce