Annonce
Ringkøbing-Skjern

Øl fra Hvide Sande udvalgt til kæmpe virtuel ølsmagning

Niels Sangill håber på stor lokal opbakning til den virtuelle ølsmagning. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

HVIDE SANDE: Virtuelle ølsmagninger er en af de ting, som er kommet til under coronaen, og den 12. september går det løs igen hos Royal Unibrew, som byder velkommen til sin tredje virtuelle ølsmagning, som de kalder Danmarks største virtuelle ølsmagning. Ganske vist kan folk nu samles igen på barer, men efterspørgslen er der stadig.

Og denne gang er der lokale øl med i den kasse, som folk bestiller hjem. Det er fra Hvide Sande Bryghus, der er en af de 12 deltagende bryggerier. Brygmester Niels Sangill håber på stærk lokal opbakning.

- Når nu den store ølscene kigger mod det vestligste Danmark, håber vi selvfølgelig på masser af opbakning fra Vestjylland til at gøre den virtuelle ølsmagning part 3 til en kæmpe succes," siger Niels Sangill i en pressemeddelelse.

Kassen med øl bestiller man på nettet, og de bliver leveret. Ølsmagningen går i gang klokken 17 den 12. september. Hidtil har der været 5000, der har været med hver gang-

- Vi er, for at sige det mildt, overvældede over interessen i de virtuelle ølsmagninger - både fra danskerne og fra bryggernes side. Corona-krisen og de virtuelle ølsmagninger har givet os en ny måde at samles på i branchen - og jeg tror, mange danskere er blevet draget af den fællesskabsfølelse, der ligger i det. Det vil vi gerne holde fast i, selvom Danmark åbner op. Både fordi vi oplever en stor efterspørgsel, og fordi det er med til at sikre, at et mangfoldigt udvalg af godt øl kommer ud til danskerne," siger Jesper Larsen, der er Nordic Marketing Manager for Craft Beer hos Royal Unibrew, der står bag initiativet, i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Ny præst er indsat i LM-Kirken

Ringkøbing-Skjern

150 tilskuere blev krydset af på listen inden de kunne komme til pokalkamp mellem Rækker Mølle Håndbold og Mors-Thy Håndbold

Annonce