Videbæk

Økodagen giver en masse arbejdsglæde

Solskin og klar blå himmel er et hit, når det er økodag og tid til at lade de økologiske køer rende på marken. På Baksgaard ved Grønbjerg nyder man dagen, som også en en god social oplevelse. Foto: Mads Dalegaard

GRØNBJERG: Børnefamilier og mange andre har kigget på glade køer over alt i Danmark søndag. Øko-dagen, hvor køerne kommer på græs og danser af ren og skær glæde, er blevet en fast tradition. Også på Baksgaard på Grønbjergvej ved Spjald, hvor der kom omkring 1100 gæster for at se køerne løbe ud af stalden.

- Det var lidt blæsende, men det gik rigtig godt, siger Claus Bak, der har 185 økologiske køer.

Gæsterne hyggede sig og det samme gjorde Claus Bak, hans familie og medarbejderne.

Solskin og klar blå himmel er et hit, når det er økodag og tid til at lade de økologiske køer rende på marken. På Baksgaard ved Grønbjerg nyder man dagen, som også en en god social oplevelse . Foto: Mads Dalegaard

God oplevelse

- Vi får en rigtig god social oplevelse ud af øko-dagen. Alle, der kommer, er glade, vi får vist vores arbejdsplads frem og bliver rystet tættere sammen. Det giver en masse arbejdsglæde, fortæller han.

Da familien første gang havde tilskuere til køernes forårsfest, kom der omkring 400 gæster for at deltage. De seneste tre år har antallet ligget på 900, 1000 og i år 1100 besøgende. Og Claus Bak vil helst ikke have et højere besøgstal.

- Som, det er nu, har alle en god oplevelse, uden at det bliver presset at være her. Sådan vil vi helst have det, siger han.

0/0
Videbæk

Lokal kirke foreviget i modelbillede bestående af legoklodser

Videbæk

Cykelryttere lod sig ikke standse: 103 amatørryttere trodsede regn og torden

112

Unge var støjende i anlægget

112

Politiet efterlyser: Mand brugte stjålet hævekort ved Handelsbanken

Erhverv

Ingen e-pris til Billig-arbejdstoj.dk - men næste år går de efter guldet

Erhverv

De 22 ton stål kom flot på plads