Annonce
Ringkøbing

Ødelagt kabel: 1700 bredbåndskunder uden net

Arkivfoto: Simon Læssøe/Scanpix

Ringkøbing: Bredbåndskunder i området omkring Ringkøbing og Videbæk blev tirsdag aften ramt af et nedbrud, hvis de er kunder hos Telenor.

Ifølge Telenor drejer det sig om 1700 bredbåndskunder, der får internet via et gammelt telefonstik.

Fejlen skyldes et ødelagt kabel. Telenors leverandør af DSL-forbindelsen er på skadestedet og er i gang med at erstatte det ødelagte kabel med et nyt, oplyser Frederik Marker Hansen, presse- og kommunikationskonsulent hos Telenor.

Leverandøren forventer at være færdig omkring klokken 22.00. Man kan holde sig ajour på driftstatus på Telenors hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce