Annonce
Ringkøbing Håndbold

Ærlig Jesper Holmris: Jeg fik ikke løst problemet på højre back

Camilla Faartoft blev topscorer for Ringkøbing Håndbold med seks mål, hvor af de tre var på straffekast. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Ringkøbings angrebsspil fungerede ikke godt nok mod SønderjyskE, og det tog træner Jesper Holmris sin del af ansvaret for, selv om det jo ikke var ham, der lavede de mange tekniske fejl og brændte de mange chancer.

Ringkøbing: - Det her nederlag ligger på mig. Jeg fik ikke løst opgaven på højre back i dag.

Ringkøbing Håndbolds træner Jesper Holmris forsøgte på ingen måde at bortforklare nederlaget mod SønderjyskE, da han sammen med resten af truppen endelig dukkede på til aftermatch inde i hallen.

- Ja men den er egentlig ikke længere. Det er min opgave at få spillet til at hænge bedre sammen ud fra de spillere, der er til rådighed. Vi kom i den grad til at kæmpe med tingene oppe i angrebet, og det var der, vi tabte kampen, fortsatte Jesper Holmris.

Han ville alligevel ikke bruge det som en undskyldning, at Michelle Brandstrup er ude med en skade.

- Nej vi har før vundet uden Michelle, og det kan og skal vi gøre igen, sagde Jesper Holmris.

Angrebsmæssigt var der flere ting, der haltede.

- Nu har jeg ikke set video af kampen endnu, men den første løse optælling viste noget med små 20 fejl. Det er jo uhørt. Tag bare den periode i anden halvleg, hvor vi var lige ved at nå op. I stedet for at ryste SønderjyskE endnu mere, så smed vi et par bolde helt tåbeligt væk. Vi brændte også alt for meget. Der var på en måde chancer nok, men vi var slet ikke effektive nok. Og kontrafasen - ja hvad skal jeg sige. Vores løb op af banen fungerede bare ikke, så kontrafasen fik vi heller ikke nok ud af, forklarede Jesper Holmris.

Han mente, det var godkendt at lukke 23 mål ind.

- Ja for de sidste to mål var nærmest gratis, da vi skulle satse. Så selv på en dag hvor Mateja Serafimova ikke stod super, så holdt vi alligevel antallet af scoringer pænt nede, fortalte Jesper Holmris.

Han hæftede sig meget ved, at viljen hos spillerne var der.

- Meget positivt. Men niveauet skal hæves spillemæssigt. Vi skal spille bedre, for ellers risikerer vi at løbe ind i flere nederlag i de næste tre kampe med en udekamp mod DHG om ti dage, en hjemmekamp fire dage senere mod TMS, Ringsted og så en udekamp mod Bjerringbro nogle få dage senere, sagde Jesper Holmris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det lyder godt, men: De passer ikke på Danmark

Det er så let at stille sig op og sige, at ”jeg passer på Danmark”. Det lyder godt. Man virker handlekraftig. Men når man som Mette Frederiksen er statsminister, har man andre forpligtelser end at gå med de nemme og populære løsninger, som hun gjorde, da hun præsenterede regeringens bud på, hvordan vi forhindrer terrordømte i at planlægge og udføre mere terror, når de er sluppet ud af fængslet. En regeringschef har pligt til at vælge løsninger, der holder sig inden for rammerne af, hvilken type land vi gerne vil være. Og her svigtede Mette Frederiksen. Hun foreslår nemlig, at personer, der har afsonet en dom for terror, kan forbydes at færdes i bestemte områder og have kontakt til bestemte personer i op til ti år. For at undersøge, om de overholder forbuddet, skal politiet have ret til uden dommerkendelse at trænge ind i deres hjem og undersøge deres computere. Det er her, statsministeren glemmer sin forpligtelse over for retsstatens principper. Grundloven siger helt uden dikkedarer i paragraf 72, at både husundersøgelser og undersøgelser af borgernes kommunikation kun kan ske efter en retskendelse. Der står dog også, at man kan lave love, der giver undtagelse fra paragraffen, og det er så dét, regeringen vil gøre. Men det er grundlæggende helt forkert. Regeringens forslag om at øge straffene for terror og terrorrelaterede forbrydelser betragteligt er helt i orden. Det er også rimeligt at udstede forbud om ophold og kommunikation for denne ekstraordinært usympatiske gruppe af forbrydere. Og spark dem endelig ud af landet, når der er lovhjemmel til det. Det må bare aldrig blive andre end en domstol, der gør domstolenes arbejde. Magtens tredeling er et princip, der ikke må fraviges. Hverken politikere eller myndigheder skal afsige domme eller udstede retskendelser. Det skal kun dommere. Det har regeringens normale støtter forstået, men de borgerlige partier sikrer flertallet til endnu et skridt væk fra retsstaten. De skulle skamme sig. De passer ikke på Danmark.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];