x
Annonce
Ringkøbing Håndbold

Ærlig Jesper Holmris: Jeg fik ikke løst problemet på højre back

Camilla Faartoft blev topscorer for Ringkøbing Håndbold med seks mål, hvor af de tre var på straffekast. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Ringkøbings angrebsspil fungerede ikke godt nok mod SønderjyskE, og det tog træner Jesper Holmris sin del af ansvaret for, selv om det jo ikke var ham, der lavede de mange tekniske fejl og brændte de mange chancer.

Ringkøbing: - Det her nederlag ligger på mig. Jeg fik ikke løst opgaven på højre back i dag.

Ringkøbing Håndbolds træner Jesper Holmris forsøgte på ingen måde at bortforklare nederlaget mod SønderjyskE, da han sammen med resten af truppen endelig dukkede på til aftermatch inde i hallen.

- Ja men den er egentlig ikke længere. Det er min opgave at få spillet til at hænge bedre sammen ud fra de spillere, der er til rådighed. Vi kom i den grad til at kæmpe med tingene oppe i angrebet, og det var der, vi tabte kampen, fortsatte Jesper Holmris.

Han ville alligevel ikke bruge det som en undskyldning, at Michelle Brandstrup er ude med en skade.

- Nej vi har før vundet uden Michelle, og det kan og skal vi gøre igen, sagde Jesper Holmris.

Angrebsmæssigt var der flere ting, der haltede.

- Nu har jeg ikke set video af kampen endnu, men den første løse optælling viste noget med små 20 fejl. Det er jo uhørt. Tag bare den periode i anden halvleg, hvor vi var lige ved at nå op. I stedet for at ryste SønderjyskE endnu mere, så smed vi et par bolde helt tåbeligt væk. Vi brændte også alt for meget. Der var på en måde chancer nok, men vi var slet ikke effektive nok. Og kontrafasen - ja hvad skal jeg sige. Vores løb op af banen fungerede bare ikke, så kontrafasen fik vi heller ikke nok ud af, forklarede Jesper Holmris.

Han mente, det var godkendt at lukke 23 mål ind.

- Ja for de sidste to mål var nærmest gratis, da vi skulle satse. Så selv på en dag hvor Mateja Serafimova ikke stod super, så holdt vi alligevel antallet af scoringer pænt nede, fortalte Jesper Holmris.

Han hæftede sig meget ved, at viljen hos spillerne var der.

- Meget positivt. Men niveauet skal hæves spillemæssigt. Vi skal spille bedre, for ellers risikerer vi at løbe ind i flere nederlag i de næste tre kampe med en udekamp mod DHG om ti dage, en hjemmekamp fire dage senere mod TMS, Ringsted og så en udekamp mod Bjerringbro nogle få dage senere, sagde Jesper Holmris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Borgmester: Det du gør nu, gør en forskel

Læserbrev: Hvis du har tunet ind på Danmarks Radio for nylig, så har du med garanti hørt ovenstående sætning, som jeg har gået og tænkt lidt over. Vores handlinger er jo aldrig uden konsekvenser. Men særligt lige nu, hvor det første chok over de drastiske tiltag har lagt sig, og vi har en solbeskinnet weekend foran os, så kan det, vi gør lige nu, gøre en stor forskel til det værre eller det bedre. Derfor vil jeg appellere til, at vi holder fast i de gode vaner, vi efterhånden kender så godt: Hold afstand, bliv hjemme hvis du er syg, vask hænder og sprit af ofte, host og nys i albuebøjningen og hold ekstra fokus på rengøringen. Endnu ved vi ikke, hvor stejl kurven over coronasmittede bliver, men det er netop det, vi hver især har noget at sige i: Ved at lade være med at forsamles i forårssolen, ved lade være med at bagatellisere situationen og give os selv dispensation fra retningslinjerne. Vi skal have bremset coronasmitten lige nu. Og det gør vi ved at holde fast og holde ved. For det, vi gør nu, gør en forskel. Vi har alle et ansvar at tage på os, for at vi kommer hurtigst og bedst muligt ud på den anden side. Som kommune gør vi primært to ting: Vi følger de nationale anvisninger til punkt og prikke og har lukket ned for stort set alt, der ikke kan betegnes som kritiske funktioner. Vi opruster på antallet af aflastningspladser, og vi klæder personalet fagligt på til at kunne håndtere opgaven, når vi skal tage imod borgere, der bliver udskrevet fra hospitalerne i en dårligere helbredstilstand end normalt. Og så gør vi alt, hvad vi kan, for at støtte op om det lokale erhvervsliv: Senest har vi opfordret lokale advokater, revisorer og rådgivere til at yde gratis hjælp til lokale erhvervsdrivende i vanskeligheder. Vi har peget på muligheden for at sende medarbejdere på efter- og videreuddannelse som et alternativ til hjemsendelse eller fyring. Og vi har fremrykket investeringer i anlæg for 20 mio. kroner. På samme måde kan vi alle som private borgere gøre en forskel ved at lægge vores penge lokalt. Det, vi gør nu, gør en forskel. Forfatteren Anne-Cathrine Riebnitzsky, som fornyligt gæstede Ringkøbing-Skjern bibliotekerne, har givet sit bud på en opskrift til at komme godt igennem coronakrisen. Hun skriver blandt andet: ”Mennesker er lidt som appelsiner – det er først når man presser dem, at man finder ud af, hvad de egentlig indeholder. I krige og kriser er der altid mennesker, der får lov til at udvikle et stort og fantastisk mod. Eller blot øve sig på venlighed.” Lad os vise os selv og hinanden, at der er saft og kraft i os, at vi formår at holde ved og gøre en positiv forskel. Og hav så en god weekend.

Annonce