Annonce
Skjern Håndbold

Ærkerivalerne tromlede over Skjern – nu trækker konkurrenterne fra: Det er ikke nok med 10 gode minutter

Jonas Tidemand og resten af Skjern-forsvaret havde torsdag aften deres hyr med at holde styr på Johan Meklenborg. TTH Holstebro-skytten bankede ni mål ind i kampen. Tre af målene faldt på straffekast. Arkivfoto: Morten Stricker
Kun et stormløb i anden halvleg reddede en smule af æren for Skjern, men det ændrer ikke på, TTH Holstebro nu har slået hul i tabellen.
Annonce

SKJERN: ”Pinligt!”, ”Det er simpelthen for dårligt!”, ” I kan ikke være det bekendt!”

Utilfredsheden kunne tydeligt høres på lægterne i Skjern Bank Arena, for der faldt også et enkelt buh-råb, mens Skjern var i angreb. Den kvindelig tilskuer, som ytrede sin irritation over Skjerns spil, havde forinden været vidne til rundt regnet 45 minutter, hvor hjemmeholdet var blevet kørt ud af banen af ærkerivalen, TTH Holstebro.

Måltavlen sagde både 19-29 og 20-30, inden Skjern gik målamok. Men Skjerns slutspurt pyntede kun: TTH Holstebro vandt 36-33.

- Det er en lidt tom følelse lige nu. Vi er tilfredse med de sidste 10 minutter, men resten kan vi ikke være tilfredse med. Vi spillede 10 fine, aggressive minutter. Det er bare ikke nok i så lang en kamp. Vi kom ikke med noget i første halvleg, og der gik lang tid i anden halvleg, før vi kom med noget aggressivitet i forsvaret, så vi kunne løbe kontra, siger Skjern-stregspiller Jonas Tidemand.

Det er en lidt tom følelse lige nu. Vi er tilfredse med de sidste 10 minutter, men resten kan vi ikke være tilfredse med. Vi spillede 10 fine, aggressive minutter. Det er bare ikke nok i så lang en kamp.

Jonas Tidemand, stregspiller, Skjern Håndbold

Annonce

Gav for lette mål væk

Jonas Tidemand dannede midterforsvar med Jonathan Stenbäcken i store dele af duellen mod lokalrivalen. I lokalopgøret kunne han se gæsterne blive noteret for ni kontrascoringer på 45 minutter, inden Skjern selv for alvor bød i ind kontrafasen og fik lukket ned for TTH Holstebros kontramål. En håndfuld af TTH Holstebros mål røg i tomt mål, fordi Skjern tog målmanden ud i angrebet. Her smed Skjern bolden væk eller brændte.

- De mål måtte vi bare ikke have givet dem så let. De er nogle af de bedste i ligaen til at lave kontramål. Vi skulle have været ude at chokere dem lidt i starten i forsvaret, vi skulle have delt nogle øretæver ud. Men så lavede vi nogle dumme tekniske fejl i angrebet, som de straffede, siger Jonas Tidemand.

Anfører Bjarte Myrhol deler ærgrelsen. Spillemæssigt lyste han op i kampen med 8 mål på 10 forsøg og tre tilkæmpe straffekast, men hans egen præstation fyldte ikke alverden i stregspillerens tanker efter kampen.

Skjern førte kun ved 1-0, og hurtigt var man bagud med fem. Det kostede.

- Fokusset er lige nu, at vi har tabt mod TTH Holstebro, og det er vi rigtig, rigtig kede af. Vi kom bagud fra start og kom aldrig rigtig ind i kampen igen. Det var en hård arbejdsdag, siger Skjern-anføreren.

Annonce

Hægtet af toppen

Med nederlaget rykker TTH Holstebro på andenpladsen tre point foran Skjern. Aalborg Håndbold på førstepladsen er gået i udbrud, og nu har andenpladsen, der også giver to point med over i slutspillet, altså også slået et hul. Derfor indrømmer Jonas Tidemand også, det ser svært ud at få to point med over i slutspillet.

Hvis resultaterne går mod Skjern, risikerer de at ryge ned på en delt sjetteplads, når denne spillerunde er spillet til ende. Jonas Tidemand kan hurtigt pege på weekendens nederlag til Lemvig-Thyborøn Håndbold og tidligere tabte kampe til Mors-Thy og Ribe-Esbjerg, når han skal finde kampene, som har sørget for, at Skjern ikke holder fast i toppen. Men der resterer 10 runder af Primo Tours Ligaens grundspil, så der er tid til at indhente noget af det tabte, mener han.

- Der er fint med kampe endnu. Vi går stadig efter at få et eller to point med over til slutspillet, siger Jonas Tidemand.

Man skal tilbage til september sidste år for at finde en ligakamp, hvor Skjern lukkede mere end de 36 mål ind, man gjorde torsdag mod TTH Holstebro.

Primo Tours Ligaen

Skjern Håndbold – TTH Holstebro 33–36 (11-18)

Målscorere Skjern: Bjarte Myrhol 8, Anders Eggert 5 (5), Jesper Konradsson 4, Thomas Mogensen 3, Bjarke Christensen 3, Kasper Søndergaard 3, Jonas Tidemand 2, René Rasmussen 2, Eivind Tangen 2 og Elvar Örn Jónsson 1.

Målscorere TTH Holstebro: Jonas Meklenborg 9 (3), Kay Evert Smits 5, Nikolaj Enderleit 5,Magnus Bramming 5 (1), Kasper Emil Kidelund 4, Christoffer Cichosz 3, Niels Lindholt 2, Jonas Porup 1, Allan Damgaard 1 og Simon Gade 1.

Udvisninger: Skjern seks, TTH Holstebro fire.

Straffekast: Skjern 6 (5 mål), TTH Holstebro 4 (4 mål).

Sæsonrekord med 2984 tilskuere i Skjern Bank Arena.

Bjarte Myrhol rykkede sig fri mange gange torsdag, og det kastede otte mål og tre tilkendte straffekast af sig. Det rakte bare ikke til point hjemme mod TTH Holstebro. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Coronavirus

Live: 1,3 millioner danskere tilbydes test for antistoffer mod corona

Annonce