Ringkøbing

Ældresagen runder medlem nr. 4000

Medlem nummer 4000, Kurt Korsholm, får en kurv af Ældresagens lokale formand, Jens Kristian Ølgaard Jensen. Foto Poul Osmundsen.

Kurt Korsholm fik en julekurv for at markere, at hans splinternye medlemskab af Ældresagen Ringkøbing-Holmsland er noget helt specielt.

RINGKØBING: Vinden blæser iskoldt hen over plænen ved siden af Fjordparken Aktivitetscenter, og driver vandet frem i øjnene.

Det generer dog ikke den flok pensionister, der er i fuld gang med at spille krolf, den skægge blanding af kroket og golf. De er klædt varmt på til at modstå novemberkulden, og af jubelråbene, når nogen scorer et hole-in-one, kan man høre, at humøret er højt.

Blandt spillerne er Kurt Korsholm, og han har særlig grund til at glæde sig. Formanden for Ældresagen Ringkøbing-Holmsland, Jens Kristian Ølgaard Jensen, har nemlig en gave til ham - en kurv med lidt godt til ganen.

Det er der en god grund til.

- Kurt er medlem nummer 4000 af vores forening, fortæller Jens Kristian Ølgaard Jensen Dagbladet.

Så mange medlemmer har foreningen ikke haft før, og det glæder foreningens mangeårige formand, at man er nået så højt op.

- Det betyder noget, at vi har mange medlemmer, når vi skal gøre vores indflydelse gældende på byrådets ældrepolitik, siger Jens Kristian Ølgaard Jensen.

Det er da heller ikke kun for at kunne spille krolf, at Kurt Korsholm er blevet medlem af Ældresagen.

- Vi bliver jo flere og flere ældre, så det er en god sag at støtte, siger han.

Ældresagen er dog ikke "kun" en politisk organisation, der ønsker at sætte sit præg på ældreområdet, som når man sidst i oktober inviterede til folkemøde om ældrepolitikken, understreger Jens Kristian Ølgaard Jensen.

- Vi har jo også masser af aktiviteter, og ikke bare krolf. Vi holder sangcafé, arrangerer biografforestillinger, underviser i edb og meget mere.

I tidligere på måneden deltog Ældresagen i det landsdækkende arrangement Danmark Spiser Sammen, hvor 120 personer nød den lækre mad.

- Desværre var der ikke så stor opbakning til vores suppecafé, der arrangeres i samarbejde med Ringkøbing Medborgerhus. Måske er det et tegn på, at der ikke er behov for tilbuddet, mener Jens Kristian Ølgaard Jensen.

Til gengæld vil han gerne slå et slag for Café Samvær, der er et sted, hvor mennesker med hukommelsesproblemer og deres pårørende kan mødes.

Så der er masser af aktiviteter for medlemmerne - og jo flere, man bliver, jo bedre tilbud kan man jo give, understreger Jens Kristian Ølgaard Jensen.

0/0
Ringkøbing

Bestseller åbner ny butik i Ringkøbing

Klumme

Rask debat mellem 12 kandidater: Folketinget rykker ind på Torvet

Ringkøbing

Oprydningssalg hos KM Radio

Ringkøbing

Desværre ingen VM-pris til Kasper Fredenslund fra Ringkøbing

Fodbold

90 hold tilmeldt stævne: Fodboldbaner bliver til campingplads

Ringkøbing

Snart får Nygade Nord nyt gulvtæppe: Brolægning begynder i denne uge

Ringkøbing

Mette måtte trække sine ord i sig: Nu er fremtiden sikret for lægehus

Ringkøbing

Ny kulturfestival på vej i Ringkøbing: FN's 17 verdensmål bliver præsenteret i børnehøjde