Videbæk

Ældre ægtepar chokeret af nytårsbrand

82-årige Anny og Arne Engberg Madsen, Dalgasgade 19 i Troldhede, kunne fejre guldbryllup i 2013. Arkivfoto

82-årige Anny og Arne Engberg Madsen, Dalgasgade 19 i Troldhede, fik en noget chokerende oplevelse klokken et i nat, hvor deres bil, el-scooter og garage gik op i flammer. Ingen kom noget til, men huset er røgskadet.

Troldhede: Arne Engberg Madsen er heldigvis typen, der kan bevare sit gode humør, så da Dagbladets journalist spørger ham om, hvordan det står til med hans bil - en Skoda Fabia - svarer han; "Den er blevet lidt lav, som en sportsvogn".

- Det kan jo ikke hjælpe at miste sit humør, men det var da en noget chokerende oplevelse. Der var godt nok blus på. Vi var fem til nytårsaften her hos os, min hustru, min søn og svigerdatter samt vores barnebarn, fortæller Arne Engberg Madsen.

- Vi havde forlængst været ude at fyre nytårskrudt af og var gået ind, da vi pludselig lugtede røg. Da vi kommer ud af huset, står garagen, der er bygget sammen med huset, i flammer. Vi ringer 112, og der går nok 15-20 minutter, før brandvæsenet kommer. Det er lange minutter, men heldigvis går der ikke også ild i huset, fortæller Arne Engberg Madsen.

Hans hustru Anny overnattede på Tarm Plejehjem, mens han selv sov hos familien i Troldhede. Anny er syg, og normalt sover hun i en hospitalsseng i hjemmet.

- Jeg er ikke typen, der sover så meget, men i nat er det godt nok blevet til ekstra få timer. Der har været mange tanker, der ligge skulle vendes, siger Arne Engberg Madsen.

Politiet har afspærret garagen til senere undersøgelser, og parrets forsikringsselskab skal nu vurdere, om det ældre ægtepar, der begge er fyldt 82 år, skal genhuses, mens rengøringen står på.

- Heldigvis var der ingen af os, der kom til skade. Det er det vigtigste, siger Arne Engberg Madsen.

Billedet til denne artikel stammer fra marts 2013, hvor parret kunne fejre deres guldbryllup. De flyttede til Troldhede i 1963 og ind i deres nuværende hjem i 1964.

0/0
Danmark

Danmarks billigste hus solgt i løbet af et døgn

Videbæk

350 gymnaster på gulvet i hallen

Videbæk

Seniordamer fra Videbæk på tur til markant virksomhed

Videbæk

Agilia udvider med 2600 kvm

Videbæk

Babyer synger med de gamle

Videbæk

Konservative inviterer til debat

Videbæk

Sej 4. klasse optager vindervideo

Videbæk

Kulturhuset i Spjald er godt kørende

112

To bilister kørte sammen ved Videbæk