Annonce
Erhverv

Ægtepar har solgt deres livsværk gennem mere end 40 år - virksomheden forbliver dog i Tim

Jytte og Poul Erik Nørgaard har solgt deres virksomhed efter mere end 40 år. Foto Poul Osmundsen.
Feldborg Savværk & Pallefabrik A/S har pr. 1. maj overtaget Tim Træindustri A/S, Svensgaardvej 11. Produktionen i Tims industrikvarter fortsætter dog.

TIM: Feldborg Savværk & Pallefabrik A/S har pr. 1. maj overtaget Tim Træindustri A/S, Svensgaardvej 11.

- Med opkøbet af den sunde forretning, som ægteparret Jytte og Poul Erik Nørgaard har opbygget igennem de sidste 40 år, får vi mulighed for at skabe stor synergi mellem de to virksomheder, hvor vi på Feldborg Savværk kan save en stor del af det træ, der skal bruges på Tim Træindustri til palleproduktion og hvor Tim Træindustri kan hjælpe Feldborg Savværk med at producere paller, udtaler Dann Handberg Madsen, direktør for Feldborg Savværk & Pallefabrik i en pressemeddelelse.

- Det vil skabe værdi og tryghed for kunderne, at vi nu har to produktionssteder. Virksomhederne har – helt uden at have krydset hinanden tidligere – arbejdet ud fra mange af de samme værdier. Derfor er jeg særlig glad for, at de sagde ja og lader mig føre virksomheden videre og ind i tredje generation af Feldborg Savværk & Pallefabrik A/S.

Annonce

Tim Træindustri A/S fortsætter som en selvstændig virksomhed, blot under ejerskab af Feldborg Savværk & Pallefabrik A/S.

- Tim Træindustri vil blive drevet som hidtil, hvor god og pålidelig kundeservice fortsat vil være vores kerneværdi, siger Dann Handberg Madsen.

Synergi-virkninger

Feldborg Savværk & Pallefabrik ejer også Haderup Skovservice A/S, der har specialiseret sig i skovpleje.

- Det fælles ejerskab og tætte samarbejde mellem virksomhederne giver synergi og mulighed for optimering af værdikæden fra skoven til de færdige træprodukter - fra spir til færdig palle, siger Dann Handberg Madsen.

Dann Handberg Madsen, Feldborg Savværk & Pallefabrik, har overtaget Tim Træindustri. Her ses han til venstre, mens det er Poul Erik Nørgaard til højre. Pressefoto.

Tim Træindustri har 2100 kvadratmeter produktion samt værksted og kontor plus lejede lokaler i den gamle tømmerhandel i Tims industrikvarter. Virksomheden fremstiller omkring 200.000 paller om året, så Jytte og Povl Erik Nørgaard og deres tre medarbejdere har haft travlt.

At ægteparret nu har solgt virksomheden, kommer ikke som den store overraskelse. Povl Erik Nørgaard nærmer sig de 70, og Jytte Nørgaard har passeret de 60. Da Dagbladet for et par år siden interviewede dem, gav de udtryk for, at de gerne så et generationsskifte.

Det er nu sket - og på en måde, så virksomheden - der år efter år har præsteret solide overskud - forbliver i Tim. Der var fem ansatte i virksomheden inklusive ægteparret selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Skjern Håndbold

Skjern-cheftræner efter kæmpe pokal-skuffelse: Det har været en sæson med røven i vandskorpen

Annonce