Annonce
Hvide Sande

Æg-museum-sag udsat - udvalg vil lige kigge planerne efter en ekstra gang

Det er udkørslen til højre, der efter administrationens mening er problemet. Google Street.
Annonce

HOLMSLAND: Administrationen havde egentlig lagt op til at sige nej; men teknik- og miljøudvalget besluttede på sit seneste møde at udsætte behandlingen af en sag om etablering af en gårdbutik og et æggemuseum ved Søndervig Landvej 10.

- Vi vil godt lige indhente yderligere oplysninger, inden vi beslutter os, siger formand John G. Christensen (S).

Kvinden bag planerne er Jette Jakobsen, der driver Jettes Strudsefarm på Tambjergvej 12, og ideen er at bruge en nedlagt landbrugsejendom lige uden for Ringkøbing til gårdbutik og æggemuseum.

I ansøgningen til kommunen skriver Jette Jakobsen således: "Vi ville meget gerne kunne åbne en gårdbutik med vores produkter her fra, og et af hovedpunkterne vil dreje sig om æg. Vi vil indrette en lille eksisterende bygning som en slags museum (alt om æg), og samtidig kan man købe æg fra strudsen, nanduen, emuen, høns, løbeænder osv. Gårdbutikken selv har vi planlagt i en eksisterende stald".

Problemet set med administrationens øjne er, at der fra ejendommen er direkte udkørsel til Søndervig Landvej, der i perioder er meget stærkt trafikeret, og derfor anbefaler den altså et afslag.

Men politikerne vil altså kigge på sagen én gang til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Fra DTU og hjem til Vestjylland for at lede industriel revolution: 37-årig i spidsen for nyt laboratorium

Debat

Debat: Vi tager skraldet

Annonce