Videbæk

Årets træner og årets ildsjæl i Spjald Fritid 2019

Årets ildsjæl blev Lise Lotte Bendixen for sin indsats indenfor svømning. Hun ses her sammen med Niels Jørgen H. Madsen, formand i Spjald Fritid. PR-foto
Årets Ildsjæl blev svømmelærer Lise Lotte Bendixen og Årets Træner blev Karen Lisbeth Riiskjær.

Spjald: Spjald Fritid har netop holdt sin generalforsamling og formand Niels Jørgen H. Madsen havde positive ting at fortælle i sin beretning.

- Ved udgangen af 2018 var der i Spjald Fritid 715 medlemmer, og dermed er det 61 flere medlemmer end det foregående år. Der er nærmest det samme antal medlemmer i badminton, gymnastik, svømning og tilbagegang i håndbold, der er faldet med cirka 40 medlemmer. Hvorimod fitness er gået meget flot frem til over det dobbelte antal medlemmer som året før, sagde han.

Spjald Fritid kårer hvert år årets træner og årets ildsjæl, således også i forbindelse med generalforsamlingen forleden.

Årets ildsjæl blev Lise Lotte Bendixen.

- Du har vel i cirka 20 år lært børnene i Spjald og Omegn, at blive trygge ved vand og at blive nogle dygtige svømmere. Lise Lotte er en ildsjæl, og har en enorm faglig viden og brænder for sin store interesse – at lære børn såvel som voksne at svømme samtidigt med, at de har det sjovt. Jeg vil sige, du har også medvirket til, at vi har vores svømmehal i dag i Spjald med mange brugere, sagde Niels Jørgen H. Madsen.

Årets træner 2019 blev Karen Lisbeth Riiskjær. Hun ses her sammen med Niels Jørgen H. Madsen, formand i Spjald Fritid. PR-foto

Årets træner: Karen Lisbeth Riiskjær

Årets træner 2019 blev Karen Lisbeth Riiskjær:

- Så har vi kåring af årets træner, hvor vi i øvrigt som nævnt har mange dygtige, som gør et stort stykke arbejde i foreningen. Blandt disse vil jeg på Spjald Fritids vegne gerne kåre dig Karen Lisbeth Riiskjær som årets træner i 2019, sagde Niels Jørgen H. Madsen Formand i Spjald Fritid.

- Du har været med i mange år som en del af Håndbold i Spjald, først mange år i Brejning KFUM og her i Spjald Fritid. Du har været ungdomstræner i mange år. Du er en som altid er klar og går langt for at hjælpe. Dertil er du en rigtig god sparringspartner og du har gjort og gør stadig en stor og flot indsats for håndbold i Spjald Fritid.

- Du er med på tiltag for eksempel som håndboldkaravanen sammen med skolen – du er guld værd for vores håndbold, også selvom der for tiden er lidt modvind for sporten. Derfor vil vi gerne sige dig et stort tillykke med titlen som årets træner i hvor 2019 i Spjald Fritid og stor tak for din flotte indsats.

0/0
112

Maste-sagen: Vad og Søndergaard fra Herborg tager en ny tur til Christiansborg

Videbæk

Madstedet Spjald fortsætter i Grønbjerg Forsamlingshus

Videbæk

Velbesøgt veterantræf på Autogården

Videbæk

Velbesøgt sangaften i Vestjyllands Kunstpavillon

Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost

Videbæk

Sprit og manglende kørekort giver bøder

Videbæk

Hundepension slår nu officielt dørene op: Byder på hotdogs til åbningsfest

Videbæk

Se billederne: Zoo åbner til jubilæums-sæson med ny indgang