Annonce
Tarm

Årets pokalskydning i Ådum Jagtforening

Fra venstre er det Peter Toft, Erik Lundsfryd, Mathias Gammelmark og Børge Nielsen med pokalerne. Foto: Tage Barslund Pedersen

Ådum: Ådum Jagtforening har afsluttet sæsonen med pokalskydning på banen i Bundsgård. Det var varmt og solrigt vejr, og aftenen blev nydt med spænding og forventning til resultaterne.

Der var mødt 13 -14 skytter frem, som skød om pokalerne i A og B række. Tage Barslund har sendt resultaterne:

Vildduer 25 duer: Mathias Gammelmark 23-25 og Peter Toft 20-25. A lukket 20 duer: Peter Toft 19-21 og Mathias Gammelmark 18-21. A lukket 10 bagduer: Mathias Gammelmark 9-10 og Martin "Smed" Hansen 9-10.

A åben 24 duer: Mathias Gammelmark 22-25 og Martin "Smed" Hansen 18-26. A 5 doubleer: Mathias Gammelmark 10-10 og Hans Buhl 8-10.

B lukket 16 duer: Børge Nielsen 11-19 og Simon Pontoppidan 7-16. B lukket 10 bagduer: Erik Lundsfryd 7-10 og Børge Nielsen 7-12.

Træningspokalen gik til Peter Toft. Der var pokaloverrækkelse i Jagthytten. Efter aftenens oplevelse af flot skydning var der god afsætning for Benny Toft ved grillen.

/Bodil

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Økonom bakker rektorer op: Skolearbejdet er hovedbeskæftigelsen

Annonce