Annonce
Ringkøbing

Årets mandlige vært? Ugeblads-læsere kan sikre Anders Agger tv-priser

Journalist Anders Agger har lige nu orlov fra sit faste job hos Danmarks Radio, da han arbejder på en bog, der kommer til at handle om kærlighed. Foto: Mads Dalegaard
Journalist Anders Agger fra Ringkøbing er nomineret i to kategorier, når Billed-Bladet i slutningen af februar uddeler en række tv-priser.
Annonce

Ringkøbing: Anders Agger fra Ringkøbing er i spil til to priser, når Billed-Bladet fredag 28. februar uddeler hæder til kendisser i tv-branchen på Hotel d'Angleterre i København.

I kategorien 'Årets mandlige underholdningsvært' er den 55-årige dokumentarjournalist oppe mod et felt af 23 kolleger, der tæller navne som Joakim Ingversen, Mads Steffensen, Jes Dorph-Petersen, Mikkel Beha Erichsen, Michael Meyerheim, Timm Vladimir, Anders Breinholt, Felix Smith og Jakob Kjeldbjerg.

Anders Aggers nominering skal ses i lyset af programserien 'Indefra', der blev vist på DR2 i efteråret.

24 kandidater er der også om buddet i kategorien 'Årets bedste tv-program', hvor Anders Agger - sammen med sin faste rejsemakker, Anne Hjernøe - er nomineret for serien 'Anne og Anders i Mellemøsten.'

Feltet i denne kategori må siges at favne bredt, da der blandt konkurrenterne optræder programmer som 'Badehotellet', 'Vild med dans', 'Tinka og kongespillet', 'Løvens hule', 'Den store bagedyst', 'X Factor', 'Hammerslag', 'Kender du typen' og 'Alene i vildmarken.'

Annonce

Branchefest lørdag aften

Billed-Bladets tv-priser uddeles på baggrund af stemmer fra læserne, der frem til mandag i næste uge har mulighed for at give deres mening til kende i de i alt otte kategorier.

Anders Agger kan dog allerede på lørdag trække trofæer med hjem til Vestjylland, når den danske tv-branche fejrer sig selv ved et stort show i Tivoli Congress Center i København.

Også ved denne prisuddeling er dokumentarjournalisten i spil som 'Årets vært' for sin optræden i 'Indefra'-programmerne, og tilmed er Anders Agger nomineret til 'Seerprisen' for programmerne fra Mellemøsten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Jeg vil nødig kaldes superspreder men jeg har jo nok smittet nogen

Ringkøbing-Skjern

Mandagens coronatal: Med 24 nye coronatilfælde over weekenden er Ringkøbing-Skjern i samme kategori som Hovedstadsområdet

Debat

Selvfølgelig er der magtkamp i DF

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Ringkøbing-Skjern

SF om solcellekapløb: Vi risikerer at begå den samme dumhed som med vindmøllerne

Annonce