Annonce
Skjern

Årets landsby: Flagene skal til vejrs, for nu skal slaget stå

Borris' Grønne Bande er også trukket i arbejdstøjet inden bedømmelseskomiteen fra Årets Landsby kommer på fredag. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Fredag får Borris besøg af bedømmelseskomiteen, der skal afgøre hvilken af tre landsbyer, der får titlen som Årets Landsby.
Annonce

BORRIS: Som rosinen i pølseenden får Borris på fredag besøg af den komite, der skal afgøre hvem, der får titlen som Årets Landsby 2020.

- Hele byen er elektriske og meget stolt over at være kommet så langt, fortæller Lars Rahbæk, der er medarrangør på fredagens program, hvor Borris vil vise sine bedste sider frem.

Årets Landsby bliver kåret af Landdistrikternes Fællesråd og Landsforeningen Landsbyerne i Danmark i samarbejde med Forenet Kredit, foreningen bag Nykredit og Totalkredit. Tre landsbyer er nomineret, udover Borris er det Haastrup i Faaborg Kommune og Bjergsted i Kalundborg Kommune.

Annonce

Stramt program

- Vores grønne bande fejer og luger, og så vil vi opfordre alle i byen til at hejse flaget på fredag, så komiteen kan se, at hele byen er med på det, siger Lars Rahbæk.

Programmet begynder fredag kl. 13.00 i hallens multisal, hvor der er en halvanden time lang præsentation med forskellige indslag, der skal vise Borris’ indsats for at få fællesskabet til at blomstre i en krisetid, som er årets tema.

Bagefter går turen til Åstedsparken, Borris Genbrug, Erhvervsskolen og Børnehuset. Der skal synges, snakkes, fortælles og en masse andet, ligesom der venter kaffe og flødeboller på det sidste stop, som er EV-shoppen.


Vores grønne bande fejer og luger, og så vil vi opfordre alle i byen til at hejse flaget på fredag, så komiteen kan se, at hele byen er med på det.

Lars Rahbæk, Borris


- VI bliver hårdt spændt for, men når man endelig er i finalen, vil man jo gerne vinde, selvom der også er to andre landsbyer, der har gjort det fantastisk, siger Lars Rahbæk.

Kåringen vil ske i løbet af september. Det vil så være 24. gang, at Årets Landsby bliver kåret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Fra i morgen kan du testes for coronavirus i Tarm

Ringkøbing-Skjern

Torsdagens smittetal: Der er ikke fundet nye smittetilfælde i Ringkøbing-Skjern det seneste døgn

Annonce