Annonce
Sport

Årets første træningskamp vundet i Skanderborg - masser af spilletid til Jonathan Würtz og Oliver Norlyk

Jonas Tidemand blev topscorer for Skjern Håndbold med otte mål. Her ses Tidemand i aktion mod netop Skanderborg i en ligakamp tidligere på sæsonen, hvor Skjern vandt 29-27. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Skjern Håndbold manglede tre mand, og det gav mulighed for at give Jonathan Würtz og Oliver Norlyk masser af spilletid i træningskampen mod Skanderborg. Det gik godt, for Skjern vandt 35-34.

Skanderborg: 2021 startede med en sejr til Skjern Håndbold, der fredag eftermiddag spillede årets første træningskamp.

Det var Skanderborg, der blev besejret. Slutresultat 35-34 til Skjern efter føring på 17-15 ved pausen.

Cheftræner Claus Dalgaard-Hansen var ganske fornøjet, da han var på vej hjem fra Skanderborg.

- Både kollektivt og individuelt var der gode indsatser. Vi fik det ud af kampen, vi gerne ville, fortalte Claus Dalgaard-Hansen.

Uden Elvar Jónsson, Bjarte Myrhol og Eivind Tangen var kampen en rigtig god mulighed for at give masser af spilletid til Jonathan Würtz og Oliver Norlyk på de to backpladser og med Jesper Konradsson som playmaker.

- Meget opløftende med den trio i bagkæden. Kampen igennem spillede vi udmærket i det etablerede angrebsspil. Og det var det etablerede angrebsspil, vi gerne ville arbejde med. Derfor løb vi heller ikke så meget kontra, som vi kunne have gjort. Vores trup var jo lidt smal, så det drejede sig om at bruge kræfterne rigtigt, fortalte Claus Dalgaard-Hansen.

Forsvaret var godkendt.

- I hvert fald i de første 40 minutter. De sidste 20 minutter var knap så gode. Også i forsvaret fik Würtz og Norlyk masser af spilletid, så på det område var kampen også god for os, fortalte Claus Dalgaard-Hansen.

Jonas Tidemand blev Skjerns topscorer med 8 mål, Anders Eggert scorede 7, Jonathan Würtz 6, Jesper Konradsson 4, Oliver Juhl 4, René Rasmussen 3, Oliver Norlyk 2 og Jonathan Stenbäcken 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Se video: Kom med op i Tvindmøllen - Skjern-firma skal fremtidssikre klenodiet

Danmark

Formand for landets intensivlæger: - Børn med corona kan blive efterårets store udfordring

Annonce