Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ådums yngste har fået ny leder

Annie Hangaard er ny leder på Idrætsbørnehaven og vuggestuen i Ådum. Pressebillede
Annie Hangaard er ny leder af Idrætsbørnehave og vuggestue.
Annonce

Ådum: Før sommerferien blev der sagt farvel til Susanne Johansen som leder af Idrætsbørnehave og vuggestue i Ådum. Hendes efterfølger er nu ansat i stillingen fra den første september og budt velkommen af skoleleder Helle Grønkjær og Børneuniversets personale.

En god begyndelse var gjort, og solen skinnede fra en skyfri himmel, så alle i de yngstes afdeling kunne fornøje sig udenfor med legepladsens mange muligheder. For Annie Hangaard var der tid til en tur ud på legepladsen, selv om computer og skærmarbejde ventede.

Annie Hangaard bor i Skjern, og som navnet afslører, er hun vokset op i Faster, hvor hendes forældre drev Hangaards Have. Hun har tre børn på 11, 16 og 18 år og glæder sig til at arbejde med små børn, som er en ny udfordring for hende.

Siden pædagoguddannelsen i Esbjerg har Annie Hangaard arbejdet i specialområdet med børn i Skjern, med unge på STU i Tarm, været daglig leder inden for handicap og psykiatri på Skelbæk Centret i Ringkøbing og således fået erfaring på mange felter.

Med det nye job i Ådum følger den daglige ledelse og opsyn, hvor hun glæder sig til at hilse på alle børn og lære dem og personalet at kende.

- Det er en stor udfordring med små børn, siger Annie Hangaard og understreger betydningen af at bibeholde den gode udvikling i institutionen for både børnehave og vuggestue.

Annie Hangaard kommer således med åbent sind, nye øjne og frisk mod i forventning til at få hilst på alle forældre og opleve lokalsamfundets nærhed og opbakning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Medarbejder er smittet: Folkeskole sender 130 børn og otte lærere hjem

Annonce