Annonce
Tarm

Ådum Børneunivers har på tværs af klasseskel deltaget i rollespillet "Tågeøen"

Eleverne på Ådum Børneunivers har deltaget i rollespillet "Tågeøen" på tværs af klasserne. Privatfoto
Annonce

Ådum: Eleverne på Ådum Børneunivers har oplevet en anderledes skoleuge i rollespillet "Tågeøen". På tværs af klasserne blev alle delt i syv klaner med navne, de selv valgte. Grupperne måtte gøre en stor indsats for at holde tågemaskinen i gang og derfor sørge for produktion af "tågesten".

De indtjente "tågesten" fik eleverne for diverse opgaveløsninger, og stenene blev brugt til maskineriet for at holde tågen så tæt, at fremmede ikke opdagede øen.

Hver gruppe satte en bolig op og lavede dragter af indsamlet stof. Fra deres base blev de kaldt ud om morgenen til udfordrende kappestrid med selvlavede våben og til andre opgaver, som lå klar. I fredags sluttede den anderledes uge, hvor grupperne havde oplevet nye udfordringer og samarbejdets kunst.

Den sidste konkurrence mellem grupperne gik ud på at bygge det højeste tårn af sugerør. Efter optællingen af indtjente tågesten ventede frokost og oprydning. En sjov og god uge, som var meget anderledes, lød det fra eleverne, da klokken ringede ud til weekend. Lærer Henrik Helth havde ideen, som lærerkollegiet planlagde ud fra. /Bodil

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce