Tarm

Åbent Hus på Borris Karosserifabrik

Borris Karosserifabrik på Mølletoften i Ådum inviterer til åbent hus på fredag fra kl. 10 til kl. 18. Karosserifabrikken fortsætter traditionen og byder på landgangsbrød og dertil hørende drikkevarer dagen igennem. PR-foto

Ådum: Borris Karosserifabrik på Mølletoften i Ådum inviterer til åbent hus på fredag fra kl. 10 til kl. 18. Der fejres i samme forbindelse ikke mindre end to jubilæer, idet Borris Karrosserifabrik begyndte i 1904 for 115 år siden, og Kim V. Pedersen fra 1979 runder 40 år.

Karosserifabrikken fortsætter traditionen og byder på landgangsbrød og dertil hørende drikkevarer dagen igennem. Direktør Kim Pedersen pointerer, at alle er velkomne til at kigge indenfor for at se udstillingen, og hvad de ansatte i produktionen beskæftiger sig med.

Der bliver blandt andet sat lad på lastbiler og varebiler, lavet indbygning og udstyr. Følgebiler til vindmølletransport og andre større transporter bliver klargjort. Ikke mindst er virksomhedens kranopbygninger blevet en stor succes. Også lokale landmænd bruger fabrikken og får maskiner repareret.

Der bliver meget mere at se på, idet samarbejdspartnerne HMF Group, HEMA, Jyske Finans, Aka-DanBox, Ejner Hessel Mercedes og VBG vil være der på fredag og stiller op med deres stande.

/ Bodil

0/0
112

Nyt kirkeindbrud: Tyve tog nøgler

Kultur

Kampen for biblioteket fortsætter: Tarmborgere overrakte flere tusinde underskrifter

Tarm

Rumskibe fra Ådum

Tarm

Nyt tilbud til unge med misbrugsforældre holder åbningsreception

Tarm

Drop dukkerten: Fortsat tarmbakterier ved to strande i fjorden

Kultur

Bork Festival er næsten i mål: Præsenterer yderligere 17 kunstnere

Tarm

Pinsegudstjeneste på Borgbanken

Sport

Medie: Kasper Hjulmand bliver Danmarks næste landstræner