Tarm

Åbent Hus på Borris Karosserifabrik

Borris Karosserifabrik på Mølletoften i Ådum inviterer til åbent hus på fredag fra kl. 10 til kl. 18. Karosserifabrikken fortsætter traditionen og byder på landgangsbrød og dertil hørende drikkevarer dagen igennem. PR-foto

Ådum: Borris Karosserifabrik på Mølletoften i Ådum inviterer til åbent hus på fredag fra kl. 10 til kl. 18. Der fejres i samme forbindelse ikke mindre end to jubilæer, idet Borris Karrosserifabrik begyndte i 1904 for 115 år siden, og Kim V. Pedersen fra 1979 runder 40 år.

Karosserifabrikken fortsætter traditionen og byder på landgangsbrød og dertil hørende drikkevarer dagen igennem. Direktør Kim Pedersen pointerer, at alle er velkomne til at kigge indenfor for at se udstillingen, og hvad de ansatte i produktionen beskæftiger sig med.

Der bliver blandt andet sat lad på lastbiler og varebiler, lavet indbygning og udstyr. Følgebiler til vindmølletransport og andre større transporter bliver klargjort. Ikke mindst er virksomhedens kranopbygninger blevet en stor succes. Også lokale landmænd bruger fabrikken og får maskiner repareret.

Der bliver meget mere at se på, idet samarbejdspartnerne HMF Group, HEMA, Jyske Finans, Aka-DanBox, Ejner Hessel Mercedes og VBG vil være der på fredag og stiller op med deres stande.

/ Bodil

0/0
Tarm

Æggekage og historier: Historisk museumskro har ny udstilling på menukortet

Tarm

Klassisk kærlighedsdrama kogt ned til 40 minutter

Tarm

Herreholdet slutter køkkensæsonen med festmenu for damer

Tophistorier

Tarm

Røde Kors nørklere med opgaver

Tarm

Bork Vikingehavn er klar til endnu en sæson

112

Værktøjstyv på spil igen

Sport For abonnenter

”Muggi” og ”Peppe” har trænet de samme fodbolddrenge i 10 år: Nu skal holdet på deres livs tur

Tarm

Seniorer nød kaffebord

Tarm

Stor tilstrømning til Åbent Hus på Karosserifabrik