Annonce
Læserbrev

Åbent brev til Byrådet: Nedskæringer i ledelsestiden fører til afskedigelse af pædagoger

Læserbrev: Ved I godt, at lederne er ansat på en lederoverenskomst, med ingen højeste arbejdstid? Ved I godt, at lederne derfor selv planlægger deres arbejdstid? Ved I godt, at lederstillinger altid er på 37 timer? Ved I godt, at lønnen til lederne er afsat i en pulje på forvaltningen og ikke indgår i den enkelte institutions budget?

Hvis I ved alt det – så ved I også at jeres nye ledelsesberegning kun har en konsekvens: Afskedigelse af basispersonale, da lederen fortsat skal have løn for 37 timer.

Den udmeldte normering i dagtilbud og SFO, som er en timetildeling, kan ikke realiseres, hvilket betyder, at I som politikere har besluttet et serviceniveau, som ikke kan efterleves.

Det er stik imod den beslutning om indførelse af minimumsnormeringer, som et flertal i Folketinget har vedtaget.

SÅ kære politikere – nu ved I det, og ønsker I mere viden, så kan I kontakte BUPL MidtVestjylland, så byder vi gerne på en kop kaffe og gennemgår konkrete eksempler på konsekvenserne af jeres budgetvedtagelse om ny ledelsesberegning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce