Annonce
Sport

Åben boksering: Kom og slå på tæven med en professionel bokser

Efter planen kommer den professionelle bokser Patrick Nielsen til åbent hus i Ringkøbing Bokseklub lørdag 26. oktober. Arkivfoto: Morten Stricker
Rindum Bokseklub og Ringkøbing Amatør Bokseklub er fusioneret til Ringkøbing Bokseklub, og der er godt gang i tingene i de nye lokaler hos Q Pro Boxing i det gamle ådselskogeri. Det markeres med åbent hus lørdag 26. oktober.

Ringkøbing: Ringkøbing Bokseklub.

Det er navnet på den nye fælles bokseklub i Ringkøbing.

- Ja vi har fusioneret Rindum Bokseklub med Ringkøbing Amatør Bokseklub. Med den historie, der knytter sig til Ringkøbing Amatør Bokseklub gennem tiden, var det synd, hvis Ringkøbing ikke skulle indgå i navnet. Vi fortsætter så med den licens, der ligger i Rindum Bokseklub, fortæller Kasper Holgersen.

Kasper Holgersen glæder sig over, at fusionen giver ekstra hænder. Både i dagligdagen og til forskellige arrangementer som eksempelvis det store stævne med både professionelle kampe og amatørkampe i ROFI-Centret i det nye år.

Og så glæder han sig over, der helt generelt er fantastisk gang i den i de nye lokaler i det gamle ådselskogeri under navnet Q Pro Boxing.

- Vi har et par boksere - Payman og Uhrfan Eshan - der skal til stævne i Hillerød i weekenden. Weekenden efter har vi fire-fem boksere, der skal til diplomstævne i deres forsøg på at få licens. I starten af november skal vi have boksere med til Hancock-stævnet. Vi har flere kampboksere, end vi havde sidste sæson. Der er flere boksere på motionsholdet, og der er flere på børneholdet. Det går rigtig godt, fortæller Kasper Holgersen.

Og det får alle mulighed for at se ved et åbent hus lørdag 26. oktober i tidsrummet 13-17.

- Den dag markerer vi, at vi er kommet godt i gang i Q Pro Boxings lokaler. Q Pro Boxings professionelle boksere kommer på besøg. Det er Patrick Nielsen og Oliver Møllenberg og alle de andre. Dem kan man hilse på og træne lidt med, og man kan få autografer og en snak med dem om, hvordan det er at være professionel bokser. Der bliver rundvisning i lokalerne, og der vil være en lille forfriskning. Det vil blive en dag, hvor vi gerne vil fortælle om alle de ting, vi har gang i i Ringkøbing Bokseklub. Alle er meget velkomne, siger Kasper Holgersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Dagbladet mener: Man bliver stolt over de fastboendes 'folkebevægelse'

Man bliver flov overfor turisterne. Sådan lyder den korte, kontante begrundelse for et initiativ, der forleden fik 20 lokale frivillige til at trække i gummistøvlerne og trodse møgvejret for at bruge deres lørdag på at samle de store mængder affald op, som i månedsvis har skæmmet grøfterne langs Klitvejen. Bag initiativet står Hvide Sande-parret Heidi Broe Vrist og Lars Anker Hansen. Det er dem, der har følt sig så flove over at se den smukke Margueritrute omdannet til en skamfuld skralderute, at de har valgt at tage affaldssækken i egen hånd og gøre noget ved sagen. I første hug blev 74 sække fyldt med øldåser, flasker, slikposer og meget andet skidt. 74 sække! Men der er såmænd tilstrækkeligt med skrald tilbage til, at man kan samle lige så meget op og mere til, når succesen gentages lørdag 29. februar - selvfølgelig forudsat, at der også denne gang dukker en pæn flok frivillige kræfter op, som vil bruge lidt af weekenden på en fælles forskønnelse af grøftekanten. De store mængder affald dukkede op til overfladen, da kommunens folk for nogle måneder siden rensede grøfterne op for at gøre dem i stand til bedre at kunne tage de store mængder af regnvand. Der var røster fremme om, at kommunen burde rydde op efter oprensningen, men afdelingsleder for Vej og Park Kristian Korsholm måtte med beklagelse afvise, at det kunne komme på tale. Det ville kræve mandetimer, der ikke er budget til, forklarede han. Det er sund fornuft, at kommunens ressourcer lige nu gør bedst fyldest ved at blive brugt på at skaffe afløb for de enorme vandmængder. Og det er udtryk for et beundringsværdigt borgersind, når private mennesker som Heidi Broe Vrist og Lars Anker Hansen ikke nøjes med at brokke sig over kommunen eller måske rense lidt på egen matrikel, men i stedet går forrest i en hel lille 'folkebevægelse'. Herfra letter vi på sydvesten og bukker i stor respekt for initiativet. Mennesker som jer er der god grund til at være stolt af! Der er mulighed for at blive en del af 'bevægelsen', hvis man møder op på parkeringspladsen ved genbrugsstationen i Hvide Sande lørdag 29. februar klokken 10. Det er ganske gratis at deltage. Og hvis andre byer skulle lade sig inspirere, fortæller vi gerne om det i Dagbladet.

112

22-årig taget med 26.700 kroner og bunker af narko: Pengene kommer fra salg af jule-mandler

Annonce