Annonce
Sport

Åben boksering: Kom og slå på tæven med en professionel bokser

Efter planen kommer den professionelle bokser Patrick Nielsen til åbent hus i Ringkøbing Bokseklub lørdag 26. oktober. Arkivfoto: Morten Stricker
Rindum Bokseklub og Ringkøbing Amatør Bokseklub er fusioneret til Ringkøbing Bokseklub, og der er godt gang i tingene i de nye lokaler hos Q Pro Boxing i det gamle ådselskogeri. Det markeres med åbent hus lørdag 26. oktober.

Ringkøbing: Ringkøbing Bokseklub.

Det er navnet på den nye fælles bokseklub i Ringkøbing.

- Ja vi har fusioneret Rindum Bokseklub med Ringkøbing Amatør Bokseklub. Med den historie, der knytter sig til Ringkøbing Amatør Bokseklub gennem tiden, var det synd, hvis Ringkøbing ikke skulle indgå i navnet. Vi fortsætter så med den licens, der ligger i Rindum Bokseklub, fortæller Kasper Holgersen.

Kasper Holgersen glæder sig over, at fusionen giver ekstra hænder. Både i dagligdagen og til forskellige arrangementer som eksempelvis det store stævne med både professionelle kampe og amatørkampe i ROFI-Centret i det nye år.

Og så glæder han sig over, der helt generelt er fantastisk gang i den i de nye lokaler i det gamle ådselskogeri under navnet Q Pro Boxing.

- Vi har et par boksere - Payman og Uhrfan Eshan - der skal til stævne i Hillerød i weekenden. Weekenden efter har vi fire-fem boksere, der skal til diplomstævne i deres forsøg på at få licens. I starten af november skal vi have boksere med til Hancock-stævnet. Vi har flere kampboksere, end vi havde sidste sæson. Der er flere boksere på motionsholdet, og der er flere på børneholdet. Det går rigtig godt, fortæller Kasper Holgersen.

Og det får alle mulighed for at se ved et åbent hus lørdag 26. oktober i tidsrummet 13-17.

- Den dag markerer vi, at vi er kommet godt i gang i Q Pro Boxings lokaler. Q Pro Boxings professionelle boksere kommer på besøg. Det er Patrick Nielsen og Oliver Møllenberg og alle de andre. Dem kan man hilse på og træne lidt med, og man kan få autografer og en snak med dem om, hvordan det er at være professionel bokser. Der bliver rundvisning i lokalerne, og der vil være en lille forfriskning. Det vil blive en dag, hvor vi gerne vil fortælle om alle de ting, vi har gang i i Ringkøbing Bokseklub. Alle er meget velkomne, siger Kasper Holgersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Politisk opbakning til Sommerfuglen skyldes stedets kvaliteter

Læserbrev: Sommerfuglen er kommunes nye fritidstilbud til børn og unge med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser. Kongstanken er at have ét lokalt fritidstilbud af høj pædagogisk kvalitet i stedet for at benytte aflastningspladser på forskellige institutioner i egen og andre kommuner. Jeg er citeret i Dagbladet søndag for at sige, at den politiske opbakning til Sommerfuglen skyldes behovet for at få stedet fyldt op. Det er en udtalelse, der taget ud af en sammenhæng. Den politiske opbakning til Sommerfuglen hænger helt og aldeles sammen med tilbuddets kvaliteter. Børn med funktionsnedsættelser har svært ved at finde fritidsaktiviteter, der kan rumme deres udfordringer, og det begrænser muligheden for at knytte venskaber. Børnene på Sommerfuglen går typisk på specialskole, og det betyder, at de fleste går i skole og skaber relationer uden for deres nærmiljø. Med Sommerfuglen prioriterer vi, helt i tråd med børne- og familiepolitikken, at give børn og unge med særlige behov mulighed for at dyrke fritidsinteresser og danne trygge og nære relationer med andre børn i kommunen. Relationer de kan bygge videre på gennem deres opvækst, så Sommerfuglen bidrager til ambitionen om at skabe gode overgange fra børneområdet til voksenområdet. Politisk har vi besluttet, at Sommerfuglen som udgangspunkt er kommunens tilbud, med mindre der er faglige begrundelser for noget andet. Det har vi, fordi det er et godt tilbud, og fordi målsætningen om at skabe relationer mellem børn og unge på tværs af kommunen fordrer, at de er sammen. Jeg forstår godt, at det kan være en stor mundfuld for børn, unge og forældre at skulle flytte fra et sted, de kender og er glade for. Men jeg ved også, at de børn og unge, der er begyndt i Sommerfuglen, er glade for og trygge ved det. Der er foretaget en faglig vurdering af, hvorvidt hvert enkelt barns behov kan rummes i Sommerfuglen. I de tilfælde hvor det modsatte er konklusionen, er der fortsat et alternativt tilbud. Jeg forstår også godt, at de institutioner, kommunen hidtil har købt pladser hos, er kede af at miste børn. Men i denne sammenhæng er vores opgave som kommune først og fremmest at give børn og unge med særlige behov de samme muligheder, som andre børn og unge i kommunen. Det er klart, at dialogen med de berørte familier og institutioner skal foregå på en god og respektfuld måde. Når vi hører, at det ikke er oplevelsen alle steder, er der naturligvis grund til at vurdere, om vi kunne have gjort det anderledes. Det er i øvrigt helt almindelig praksis.

Annonce