Annoncørbetalt indhold

Tre gode grunde til at træne som senior

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er blevet mere og mere populært at tage med til seniortræning, som udbydes i forskellige fitnesscentre rundt om i landet. Der er mange gode grunde til at vælge holdtræning, som er lavet specifikt til seniorer frem for normal holdtræning.

Seniortræning er for alle og fokuserer ofte på at øge styrken, forbedre smidighed og balance samt give bedre kondition. Det er ofte et fitnesshold, som ikke kræver nogen forudsætninger, for at man kan deltage, og derfor er det især egnet til seniorer, der ikke tidligere har dyrket holdtræning, eller som gerne vil i gang igen.

Der er mange gode grunde til at være seniortræner, og det gælder ikke kun ens fysik. Træning er nemlig også ekstremt vigtigt for ens velvære, og faktisk kan senior-holdtræning være med til at skabe et bedre socialt liv for mange.

Forebyg livstilssygdomme

At være seniortræner er ofte også den bedste måde, hvorpå man kan undgå forskellige livsstilssygdomme, der kan ramme en hårdt på ens ældre dage. Motion er med til at forebygge alt fra hjertekarsygdomme til forhøjet blodtryk og hjælper selvfølgelig også med at holde styr på vægten.

Mange ældre oplever, at normal holdtræning ikke tager tilstrækkelig højde for nedsat mobilitet eller kondition, og derfor kan det være en fordel at tage med på et hold med seniortrænere. Her er der nemlig specifikt fokus på de problemstillinger, som ældre møder i deres hverdag, og træningsprogrammet er sammensat med udgangspunkt i de ældres ønsker og behov.

Styrk din krop

At træne er selvfølgelig rigtig godt til at forebygge livsstilssygdomme, men træning på et seniorhold er derudover også en fantastisk måde at styrke sin krop på. Mange ældre kan have problemer med deres mobilitet og styrke, og det kan være en stor begrænsning i hverdagen. Derfor er det vigtigt, at man som ældre sørger for at holde kroppen ved lige, og det kan fx ske gennem deltagelse på et hold med andre seniortrænere.

På disse hold fokuseres der ofte specifikt på styrke, kondition og balance, fordi det er disse områder, seniortrænere ofte har problemer med. Holdene er ofte indrettet således, at trænerne tager udgangspunkt i den enkelte og giver råd og vejledning efter behov. På den måde kan man træne på hold, samtidig med at ens personlige behov bliver mødt.

Skab nye relationer

Ud over at træning på et hold med seniortrænere er rigtig godt for både sind og krop i forhold til livsstilssygdomme og styrke, så er et træningshold specifikt rettet mod seniortrænere også et rigtig godt sted at skabe nye sociale relationer.

Her mødes man regelmæssigt med andre ligesindede, der ofte er nogenlunde samme sted i livet, og det giver en rigtig god grobund for at skabe nye venskaber. Det gør det både sjovere og nemmere at træne.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.