Annoncørbetalt indhold

Toppen af elbiler til familien

Tesla Model 3

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er I blandt de mange familier, der overvejer at skifte bilen ud med en elbil? Der findes mange forskellige familievenlige elbiler, og særligt i disse år kommer der løbende nye modeller på markedet. De første elbiler har primært været bybiler, men nu dukker der også mere rummelige biler op, der giver plads til hele familien. Udfordringen ved de større elbiler er klart rækkevidden, som bliver kortere, jo mere vindmodstand der er, og jo mere bilen vejer. Så når man skal have en større bil, bliver vindmodstanden større, og det udfordrer batteriet. Skal batteriet være større, bliver bilen tungere. Det er hele tiden de hensyn, som bilproducenterne opvejer mod hinanden, når de designer elbiler.

Men det er bestemt muligt at lave familievenlige elbiler, og skal vi komme med to eksempler på interessante og familievenlige elbiler fra øverste hylde, må det være Tesla Model 3 og Nissan Ariya.

Tesla Model 3 har været på markedet noget tid, og du kan derfor også få en brugt Tesla Model 3, hvor du har mulighed for at tage toppen af nyprisen. Den er også kåret som Årets Bil i Danmark 2020 og nu også som Årets Brugtbil i Danmark 2022. Det er en virkelig populær bil, og det er der mange grunde til: Den er gennemført lækker. Lige fra den lange rækkevidde, lynhurtige acceleration til interiøret og teknologien. Den støjsvage elmotor gør bilen ekstra behagelig at køre i, og der er god plads i hele kabinen, så hele familien sidder godt.

Nissan er også kommet med deres bud på en familievenlig elbil, hvor der er ikke mangler noget. Nissan Ariya hedder den nye flagskibsmodel fra det japanske mærke, og her får du et futuristisk design, masser af lækkert udstyr og teknologi, og alt ved bilen udstråler nytænkning. Du er ikke i tvivl om, at her kommer der noget helt nyt, når du ser på den. Og så kan den også klare en rækkevidde op til 533 km. Der er plads til hele familien i bilen, ligesom bagagerummet kan have op til 415 liter, som nok skal passe til de flestes behov.

En af de helt store køremæssige fordele ved elbiler er det trinløse automatgear og den hurtige reaktion. Det er en helt ny oplevelse at køre en elbil, men man vænner sig hurtigt til det, fordi det er så intuitivt og afslappende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.