Annoncørbetalt indhold

Store og små crossover tasker til alle behov

Dette indhold er sponsoreret

Store og små crossover tasker til alle behov

Det kan være noget af en opgave, at skulle finde en lille crossover taske - eller en taske i en større størrelse, hvis det er dette, du er på udkig efter. Der findes nemlig et utal af muligheder, designs, farver og materialer derude, så det kan virkelig være en jungle at finde den rette taske.

Hos MicMic sælger vi bl.a. læder accessories i højeste kvalitet: herunder skuldertasker, crossover tasker og mindre håndtasker. Derfor har jeg stor erfaring med de mest spurgte spørgsmål i forbindelse med køb af en taske. En af de emner jeg taler med rigtig mange om, er netop størrelsen på crossover tasker. Nogle mener de skal være store, andre er mere til en mellem størrelse og den sidste andel er til en lille taske. Det har overrasket hele teamet bag MicMic, hvor mange der egentlig søger en lille crossover taske, men efter vi har lyttet til vores kunders forklaringer, kan vi egentlig godt forstå argumenterne! Faktisk er jeg selv blevet overtalt til udelukkende at bruge en mindre crossover i læder i min hverdag – og jeg elsker det!

Derfor skal du have en lille crossover taske

Nu tænker du måske ”jamen så har jeg ikke plads til alle mine ting?!” og det har du til dels ret i. Men heldigvis er der alligevel mange gode argumenter for, hvorfor du skal investere i en mindre taske.

1. Mindre vægt, belaster mindre. Du har måske hørt ergoterapeuter eller fysioterapeuter sige, at din taske skal passe til dig og din ryg – og der er altså noget om snakken, hvis du bærer rundt på en tung taske. Ofte vil man bære vægten af en crossover taske på den ene skulder, hvilket kan være årsag til både nakke og rygsmerter bl.a. fordi ryggen bærer skævt. Rygspecialist Hanne Emborg fortæller til Costume her, at det skyldes, at musklerne i den ene side ikke belastes og derfor vil forsøge at kompensere og kæmpe for at holde ryggen så lige, som mulig. Du har måske selv haft symptomer på dette som f.eks. ømhed, hovedpine, ondt i lænden, stivhed, svie eller lignende. Hvis du vælger en lille crossover taske, frem for en stor taske, vil både tasken og indholdet veje mindre. Det er bedre for din ryg på sigt. Normalt råder ergoterapeuter, at hvis man ønsker en tungere eller større taske, skal tingene placeres tæt på kroppen og bæres med to stropper – f.eks. som man gør med en god rygsæk.

Vi foreslår derfor både at have en god rygsæk samt en mindre taske til hverdagen.

2. Plads til mindre rod I første omgang virker dette måske ikke som en fordel, men nærmere en ulempe. Vi kender det godt! Man skal både have en powerbank med, ekstra tøj, make-up, vådservietter, hårnåle, parfume og alt muligt andet med! Men faktisk er vores erfaring, at jo mindre tasken er, jo nemmere er det også at begrænse sig. Måske ikke på den første og anden dag, men man vænner sig hurtigt til kun at have de mest nødvendige items med!

Derudover kan vi ikke være de eneste, hvis store tasker roder helt vildt?! Man har altid for meget med, og man ved aldrig, hvad der gemmer sig i lommerne og i bunden af tasken. Vi tror det gælder langt de fleste, at man blot slæber rundt på en masse ting, som er helt unødvendige.

3. Ideelt til kortere ture Slutteligt kan vi ikke komme udenom, at en lille eller mindre taske bare er ideelt til korte ture, hvor man rent faktisk kun skal bruge et par enkelte ting. Ofte har man ikke brug for mere end pung og mobil når man f.eks. skal hente børn i institution, handle, ud til forældre eller bare på en kort café-tur.

Derfor er en lille taske et absolut must i en samling af tasker, hvis du spørger os!

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.