Annoncørbetalt indhold

Stop med at lede efter stedet til dit næste arrangement

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Skal du holde møde, foredrag, kursus eller konferencer så kan det være at du skal tage et kig på dette fantastiske sted i Jylland, hvor du kan afholde lige hvad du ønsker i smukke omgivelser.


Stedet hvor et hvert arrangement eller møde kan afholdes

Uanset om der er tale om at du ønsker at afholde noget for en mindre gruppe eller du ønsker at afholde noget for en større forsamling, så kan Laugesens Have som er et kursuscenter i Jylland, være rammerne for dit arrangement. Her kan du endda afholde arrangementer der skal forløbe sig over flere døgn.

Stedet rummer utrolige udendørsområder, hvor der er mulighed for at slappe af hvis det er det der er formålet, men også med mulighed for at arrangere en form for teambuilding, med højder og lignende iblandt trækronerne. Der er som sådan ikke nogen grænse for hvad der kan arrangeres dette sted.

Er intensionen at afholde et kursus, hvor kursister både kommer og tager hjem samme dag, så er der mulighed for at leje lokaler til dette brug. Alle lokaler indeholder det der kræves for at kunne undervise mv. og der er lokaler i flere forskellige størrelser, så er der tale om en lille forsamling kan det arrangeres såvel som en større forsamling.

Skal kurset forløbe sig over en hel dag men stadig uden overnatning, skal du ikke til at tænke i at bestille mad udefra selvom der skulle være et behov for mad før man skal hjem igen. Stedet har mulighed for at levere det hele og dette gælder også en aftale inklusive mad. Køkkenet kan stå klar til at servere gode og lokale råvarer.


Plads til overnattende gæster

Ved at vælge et kursuscenter som Laugesens Have, kan du være sikker på at der er styr på det hele og du kan dermed sikre dig, at der kun skal bruges energi på det som kursister og undervisere kommer for. Dette gælder både ved dagsarrangementer, men er der tale om arrangement med overnatning er der med større sandsynlighed for at gæster også kan nyde godt af alle de ekstra ting som der er at byde på.

Ved arrangementer der forløber sig over flere dage, kan der tilbydes overnatning til op til 99 gæster. Der er 64 værelser til rådighed, der alle er moderniseret med skræm og internetforbindelse. Der er gode muligheder for at bade og der kan desuden udnyttes en morgensvømmetur i den pool der er frit tilgængelig for alle gæsterne.

Når gæsterne ikke kun kommer for kort at afholde møde eller få undervisning, er der mulighed for at socialisere sig og derfor er det ikke kun den lækre pool der kan bruges som en gode, men også barområdet hvor der kan spilles billard kan udnyttes så der kan hygges igennem.


Både udendørs og indendørs kan rammerne være som ønsket

Ude i den smukke park som gør Laugesens Have til en ægte perle er der plads til at motionere og have det sjovt sammen. Det kan være at formålet med sammenkomsten er en sommerfest for dine ansatte eller lignende og så vil det give fuldt ud mening at trække på de arrangementer der kan lade sig gøre i parken.

I parken er en stor overdækket scene, som kan bruges til livemusik eller andre sjove arrangementer for gæsterne. Der er mulighed for at sidde og der er mulighed for at gå rundt og bevæge sig. Der er også en god fodboldbane der kan få de fleste til at løbe mere end hvad de havde regnet med hjemmefra og herlighederne kan egentlig ikke tage nogen ende.

Er du i tvivl om hvorvidt Laugesens Have kan varetage netop den opgave du står med, så skal du ikke tøve med at tage kontakt. Du kan via. hjemmesiden, lave en forespørgsel og måske finder du én gang for alle det oplagte sted til fremtidens arrangementer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.