Annoncørbetalt indhold

Spis dig mæt på Frederiksberg

Denne artikel er sponsoreret

Bor du på Frederiksberg, eller kommer du blot forbi den skønne bydel på et kortere visit? Lige meget hvad du skal der, så dur helten ikke uden hverken mad og drikke. Derfor guides du her til nogle af de lækre steder, hvor du kan få noget godt at spise og drikke – lige gyldigt hvilket måltid du besøger Frederiksberg til. Få inspiration lige her og bliv mæt!

Morgenmad og brunch

Der er mange lækre muligheder, når det kommer til morgenmad og brunch på Frederiksberg. Hvis du er til en klassisk, lækker brunch er Mad & Kaffe et besøg værd. Vil du besøge et hipt og moderne morgenmadssted, så må du besøge Ipsen og co. som er centralt placeret på Gl. Kongevej. Der er mange steder at besøge først på dagen, hvad med at besøge Café OHA, Café Gæst, Pauseriet eller Café Vivaldi?

Frokost

På udkig efter en god frokost på Frederiksberg? Lige meget om du er til klassisk cafémad, italiensk, amerikansk, fastfood, dansk mad eller noget helt sjette, så har denne bydel alt at byde på. Du kan eventuelt slå vejen forbi Frokosten, eller hvad med Sokkelund Café og Brasserie?

Kaffebarer

Findes der noget så godt som en friskbrygget kop kaffe med en friskbagt kage til? Hvis du vil besøge et lækkert sted kan du overveje Den Go’e Kaffebar, Kaffeværk eller Maude’s Salon. En klassiker er selvfølgelig Starbucks, som desuden ligger centralt placeret i Frederiksberg Centeret.

Aftensmad

Er du på udkig efter god aftensmad på Frederiksberg, så kan det virke som en jungle – der er nemlig utroligt mange lækre steder at besøge. Hvad med en tur forbi Frederiks Have, hvor der serveres flot og velsmagende mad? Eller hvad med et gourmetbesøg hos Restaurant Mielche og Hurtigkarl? Er du mere til vegansk mad, kan du besøge Green Love. Italiensk mad går man heller ikke galt i byen med, og der vil Ristorante da Claudio være en idé, nu hvor du er på kanterne af Frederiksberg.

Drinks

Frisk på en fyraftensdrink? Så må du besøge et af de mange lækre steder på Frederiksberg. Hvad med en tur på Gensyn Bar eller Salon 39. Hvis du er mere til øl kan du glædeligt besøge Frederiksberg Ølbar, hvor øllene, som navnet antyder, er i høj kurs. En anden klassiker er Restaurant Frksbrg, hvor der er et dejligt, bredt udvalg af drinks og alkohol specialiteter.

Der er altså rig mulighed for at få stillet sulten og slukket tørsten, når du er på besøg i Frederiksberg. ja, der er såmænd steder nok til, at du kunne bo på Frederiksberg i flere år, uden at løbe tør for lækre spisesteder og barer.

Denne artikel er sponsoreret af PALÆO PILESTRÆDE ApS

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.