Annoncørbetalt indhold

Skimmelsvamp og boligen - metoder til test og behandling

Dette indhold er sponsoreret

Skimmelsvamp ses i mange danske boliger, og det er problematisk for indeklimaet og sundheden i hjemmet, hvis det ikke behandles. Skimmelsvamp dannes ofte i et hjem på grund af høj fugtighed, og når konstruktionen er ramt af skimmelsvamp kræver det en omfattende og grundig renovation og hjælp fra eksperter. Her kan man med fordel kontakte www.dansk-skimmel.dk, da de er eksperter i behandling og test af skimmelsvamp. Nedenfor kan man læse meget mere om hvordan man selv spotter om boligen har skimmelsvamp, og hvordan man skal håndtere det, hvis boligen er ramt.

Metoder til test - hvordan finder man ud af om der er skimmelsvamp

Det første og måske vigtigste, hvis man mistænker boligen har fået skimmelsvamp, er at man kontakter en ekspert. Det er vigtigt, at man ikke drager konklusioner selv og på baggrund af billeder eller andet. Eksperter, der er sagkyndige, skal helst være inde over testen og selve diagnosen af problemet.

Der er flere måder at teste for skimmelsvamp på. Det kan ske via en DNA-test, som kan foregå derhjemme. Denne metode er udbredt og bruges af mange. Derudover kan man benytte sig af blandt andet Proteintest og en surface-test. Det anbefales af de fleste eksperter, at det sker via en blanding af de forskellige testtyper, og derved får flere resultater. Dette giver et bedre og mere præcist svar. Der er forskellige fordele ved hver test.

Hvordan påvirker skimmelsvamp kroppen?

Skimmelsvamp er ikke sundt for kroppen, og man kan ofte se symptomer på sig selv inden man kan se det på hjemmet. Svampene fra skimmel udgiver nogle giftstoffer, som er skadelige og kan skabe stor irritation hos både mennesker og dyr. Nogle af disse er røde og irriteret øjne, hovedpine, træthed, snue og andet. Hold øje med de mange symptomer over længere tid.

Skimmelsvamp er et ekstra stort problem for allergikere og astma-ramte, og det gælder om at være ekstra opmærksom, hvis man er en af disse grupper.

Hvordan undgår man skimmel?

Det gælder om at holde fugt væk fra boligen, og det kan gøres på flere måder. Ved at lufte ordentligt ud flere gange om dagen undgås skimmel i langt de fleste tilfælde. Derved kan man med fordel tørre tøj udenfor eller i en tørretumbler, hvorved den er koblet til udsugning. Det gælder for alt i verden om at holde boligen tør og undgå fugt - på den måde kan man sikre at man ikke får skimmel.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.